UNPR schimba macazul si trece in barca USL. “ Ne-am lepadat de PDL ca de Satana”

UNPR schimba macazul si trece in barca USL. “ Ne-am lepadat de PDL ca de Satana”

by April 29, 2012 0 comments

Secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu a declarat, sambata, ca formatiunea sa va sustine noul Guvern, chiar daca nu a negociat ministere cu USL, el precizand, pe de alta parte, ca Uniunea a iesit din fosta coalitie lepadandu-se “ca de Satana” si ca fostul Guvern a adus “un atentat grav la siguranta oamenilor”. “Este absolut o necesitate ca in urmatoarele zile, cat mai rapid, sa se instaleze noul guvern. Noi vom sprijini in Parlamentul Romaniei noua guvernare tocmai pentru ca sa se asigure o stabilitate pentru Romania. Ati vazut: FMI a zis ᅡpasᅡ pana ce se instaleaza noul guvern. Deci este o prioritate pentru Romania instalarea noului guvern, crearea unei majoritati parlamentare solide si sigur ca noi vom sprijini acest lucru”, a afirmat Neculai Ontanu, citat de Mediafax.El a precizat ca aliantele cu PDL pentru alegerile locale au fost desfiintate din pricina refuzului democrat-liberalilor de a introduce taxa pe averile foarte mari, de a reintregi salariile bugetarilor, de a reintroduce ajutoarele sociale eliminate si de a elimina plata CAS pentru pensiile mici.

“Ne-am lepadat ca de Satana. Nu era o alianta viabila. La Bucuresti, mergem pe propriile picioare. Fostul guvern, ma refer in principal la guvernul PDL condus de Emil Boc, a adus un atentat grav la adresa sigurantei si a vietii oamenilor, iar lucrul acesta noi l-am refuzat din momentul in care s-a pus problema sa facem o alianta pentru Bucuresti UNPR-PDL”, a declarat Neculai Ontanu.

Intrebat daca se asteapta la sustinere din partea USL, candidatul la Primaria Sectorului 2 a replicat ca se asteapta la sustinere din partea tuturor cetatenilor din respectivul sector: “Eu ma astept, va spun sincer, ca un om si ca un administrator – mi-a fost straina politica, eu de dimineata pana seara fac administratie: ma astept la sustinerea tuturor cetatenilor Sectorului 2 al Capitalei, pentru ca eu, in aceasta perioada, tot ce am facut am facut pentru locuitorii Sectorului 2 al Capitalei si pentru acestia ma bat”, a incheiat Neculai Ontanu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.