Cezar Preda: Initiatiava lui Mihai Razvan Ungureanu, o bulversare a PDL

Cezar Preda: Initiatiava lui Mihai Razvan Ungureanu, o bulversare a PDL

by May 30, 2012 1 comment

Intentia fostului premier Mihai Razvan Ungureanu de a face o platforma de centru-dreapta “nu ajuta cu nimic” PDL, este o “imixtiune, o bulversare a partidului”. Iata ce declara, la RFI , deputatul PDL Cezar Preda. El spune ca partidul “va trebui sa se regrupeze rapid in iunie-iulie”. Preda afirma ca democrat-liberalii isi dau “in fiecare zi cu stangu-n dreptul”. Din 2005, PDL s-a umflat “ca o gogoasa”, primind “toti neica-nimeni, toti incompetentii, toti neputinciosii”, care acum “au fugit ca pasarile”.Cezar Preda crede ca initiativa lui Mihai Razvan Ungureanu de a infiintao asociatie prin care sa regrupeze fortele de dreapta  nu ajuta cu nimic PDL. “Eu sunt, cu ghilimelele de rigoare, prea batran in politica sa nu-mi dau seama ca aceasta decizie a lui Mihai Razvan Ungureanu nu ne ajuta cu nimic pe noi acum, PDL, si nici dreapta. Noi suntem in alegeri locale, suntem canalizati pe ceea ce inseamna explicarea guvernarii pentru a reusi sa ne pastram baza partidului in autoritatile locale”, spune deputatul PDL.

In opinia lui Cezar Preda, este vorba de o “bulversare” a PDL: “Aceasta pana la urma imixtiune sau bulversare a partidului meu prin constructii de dreapta, paralele cu dreapta sau centru-dreapta, pe care o reprezinta partidul meu nu ajuta, nu limpezeste”.

Ungureanu, “un om deosebit”

Cezar Preda apreciaza ca Ungureanu “este un om deosebit”. “L-am sustinut ca prim-ministru, construieste o initiativa civica. Nu vad ce se poate face la ora actuala sa coalizezi dreapta prin alte chestiuni decat prin partidele care sunt de dreapta, care trebuie sa uneasca sau trebuie sa aduca oameni noi”, afirma deputatul democrat-liberal.

“E ca principiul viermelui de matase, fluturelui de matase: eu fac ceva nou cu oameni vechi sau las ceva vechi cu oameni noi. Nu ne decidem ce vrem. PDL a ratat in mai 2011 schimbarea profunda in ceea ce priveste denumirea partidului, imprimarea unui nou parcurs, am ales la Conventie sa ramanem la fel cum am fost si iata, am pierdut si guvernarea in 2012. Acum, colegii mei nu prea mai aduc in discutie eroarea mare, majora facuta la Congres! Dar asta este! Suntem intr-o faza in care PDL trebuie sa-si regaseasca cadenta”, continua parlamentarul.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. david costica
  #1 david costica 18 June, 2012, 21:52

  Cele 10 porunci:Care ar face ca PDL-ul să depășească 20%
  “Nu sunt pocăit-și am mai pus pe siteurile a doi membri din PDL când mergea bine și nu mi-au răspuns și nu răspundeți la Obișnuiți!!!”Numai așa veți avea mai multe voturi decât ați pierdut prin guvernare,sigur crește susținerea la viitoarele alegeri față de locale,dar știu că nimeni dintre voi nu veți fi de acord să pierdeți din avantajele voastre-tot voi nu ați vrut să rectificați Constituția când ați fost majoritari la guvernare și-n plus nu mai aveți ce pierde!Și fiindcă nu faceți nimc dintre acestea nu veți mai atinge 20%:
  Arrow 1.Nu primim demisionari din alte partide-exclus turism electoral(Cei dovediți,vor fi escluși din PDL)
  Arrow 2.Cei care sunt condamnați vor fi escluși din partid-puțini dar corecți
  Arrow 3.Când punem oamenii să ne susțină (Exemplu referendum cu 300,bla,bla,bla)intâi îl treceți % susținere prin vot în partid și cine nu respectă va fi esclus din partid-n-ați fost de acord,că rămâneați mai puțini și-n plus a fost doar o promisiune electorala neonorată care v-a costat prin vot
  Arrow 4.După 70 de ani toți membri PDL vor fi doar onorifici-nu mai dețin funcții în executiv și nici nu mai primim să se înscrie ca noi membri-LIMITA ACTIVĂ DE VÂRSTĂ
  Arrow 5.Dacă cineva din partid își dă demisia (la viitoarea rectificare a constituției)să piardă și funcția din parlament sau consilier primărie etc…dacă a intrat pe listele partidului
  Arrow 6.Datorită recesământului populației trebuie pusă o contestație la curtea constituțională că nu se mai justifică tot numărul prezent de parlamentari în funcție de numărul populației-alegerile din toamnă-ILEGALE.
  Arrow 7.Candidații PDL care sunt anchetați în timpul alegerilor locale sau generale nu au voie să candideze(și la rectificarea constituției la fel pentru toți candidații)
  Arrow 8.Orice fel de licitații,(nu ați respectat și ați avut război între voi pe față și lumea v-a taxat pentru asta)-cu limite prin lege:Exemplu-Nu poate să coste mai mult ca-n Franța,Germania,Croația chiar și Albania-Rușine nouă asta înseamnă hoție și să nu se atribuie nimănui-nici acum nu se respecta la guvernul lui Ponta și corectul Oprescu(avertismente și pentru ei:”și-aduce lumea aminte de ce i-au dat jos când a fost votat PDL-ul!”)”.Înainte de ’89 Bișnita se condamna-acum e Biznis=Afacere!” pe urmă vă minunați de ce se îndreaptă lumea spre PPDD=Partidul Personal a lui Dan Diaconescu
  Arrow 9.Alegerile la funcții(urăsc cuvântul acesta:transparente)în partid nu la televizor-vă discreditează
  Arrow 10.Pentru viitor dacă vreți să rămână partidul și pentru cei tineri,sau dacă v-ați făcut plinul și va-ți plictisit Arrow Plecați singuri și lăsați pe alții decât să-i trageți in jos,gargara la TV nu vă asigură voturile la toamnă-nu îngreunați mecanismul și vă amăgiți cu sondaje întrebați în stradă PLEBEA și aflați cum stați în sondaje GRATUIT!!! Vorbiți simplu la oamenii simpli nu limbaj de lemn,tratați oamenii modest nu de sus”Că vă trag ei jos cu picioarele pe pământ!”Și căutați-vă repede un lider în partid,nu la TV-că pentru eșecul PDL-nu răspunde nici un Analist,sau jurnalist,moderator,etc…
  Arrow Nu mai căutați partide de coaliții că astea v-au distrus,trădatorii și partidulețele…
  Arrow Am mai pus pe siteul oficial a doi dintre cei mai mari din PDL-ORI NU CITEȘTE NIMENI,ORI AM DREPTATE: Când ajungeți acolo sus levitați-pierdeți contactul cu realitatea și cu noi de aceea v-a taxat și oamenii și voi mai împărțiți “CE?”.Funcții,care au rămas,care-i mai avid sau mai bolnav și toate astea la TV vă trag în jos și deja se vorbește că aveți soarta PNȚCD,unul de-ai voștri la TV îi căuta pe PNȚCD pentru coaliție…Mai există acest partid?

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.