Daca ma votati, promit sa va … nevestele! Gratis!

Daca ma votati, promit sa va … nevestele! Gratis!

by June 5, 2012 1 comment

Candidatii pentru sectoarele Bucurestiului au dat in patima promisiunilor fara noima si s-au afundat intr-un populism ieftin din care nu o sa-i spele toata apa Dambovitei. Gaselnita la moda adoptata de mai toti pretendentii priveste anveloparea gratis a tuturor blocurilor din sectoarele in care se vor stapani.

Intr-o Romanie in care valorile minimale ne privesc neputincioase atarnate cu capul in jos, vin cativa indivizi mai mult sau mai putin dubiosi si incep sa strige pe strazi: daca ma votati va izolez gratis blocul! Adica locuinta personala, cumparata in urma cu 20 de ani de la stat, loc in care statul nu mai are ce sa caute, va fi vopsita colorat de stat. Potentialii primari o fac. Gratis. In acest ritm, peste patru ani alti candidati o sa strige in megafon: daca ma votati, va zugravesc apartamentele si o sa va schimb mobila, gratis.

Putin mai ramane si in viitorul ciclu electoral candidatii la primarie o sa umple cutiile postale cu mesajul: daca ma votati, o sa va … nevestele, gratis! 

Am spus-o si o mai spun: primariile nu au ce cauta in sau pe locuintele cetatenilor. Proprietarii romani fara obligatii ar trebui sa iasa cu sapa la muncitorii care apuca sa monteze o schela langa blocul lor pentru marea anvelopare gratis. Tot cu sapa ar trebui sa iasa si cei care locuiesc la case (ce nu beneficiază de investitia primariei) ori cei care si-au izolat deja locuintele pe propria cheltuiala.

Tara in care cetatenii isi vand votul unor indivizi dubiosi pentru a le pune geamuri la propria casa nu are niciun viitor.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. ares
    #1 ares 18 July, 2012, 14:01

    Ce animal! Abjectule!!! Asta e titlu de articol ?

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.