Fostul prefect de Teleorman, acuzat ca a dat contracte de deszapezire fiilor lui

Fostul prefect de Teleorman, acuzat ca a dat contracte de deszapezire fiilor lui

by June 20, 2012 0 comments

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a stabilit ca Teodor Nitulescu, prefect al judetului Teleorman intre anii 2009-2012, s-a aflat in stare de incompatibilitate, Agentia sesizand Parchetul cu privire la savarsirea de catre acesta a infractiunii de conflict de interese si a unor fapte de coruptie. Potrivit ANI, Teodor Nitulescu s-a aflat, in perioada 17.02.2011 – 27.10.2011, in stare de incompatibilitate, intrucat a detinut, simultan, functia de prefect si calitatea de asociat unic la SC Grup NTIR SRL.

De asemenea, ANI sustine ca are indicii referitoare la savarsirea de catre Teodor Nitulescu a infractiunii de conflict de interese si a unor fapte de coruptie.

Potrivit ANI, pe 10 februarie 2012, Teodor Nitulescu, in calitate de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman, a solicitat Guvernului, ca urmare a caderilor masive de zapada si viscol, alocarea de fonduri pentru activitatile si masurile preventive ce se vor intreprinde de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Teleorman.

La aceeasi data, intre Primaria Comunei Stejaru si SC Venus Mob SRL a fost incheiat un contract de prestari servicii, avand ca obiect deszapezirea drumurilor.

Prin Hotararea de Guvern nr. 85/21.02.2012, s-au alocat pentru Comuna Stejaru si Comuna Vedea din judetul Teleorman, sumele de 20.000 lei, respectiv 30.000 lei, din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de caderile masive de zapada si viscol.

Primaria Comunei Vedea a incheiat, la data de 22 februarie 2012, cu SC Venus Mob SRL, un contract avand ca obiect deszapezirea drumurilor.

Iulian Mihai Nitulescu si Radu Codrut Nitulescu, fiii lui Teodor Nitulescu, sunt asociati (23.03.2011 – prezent) si administratori (27.10.2011 – prezent) in cadrul SC Venus Mob SRL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.