Premierul Ponta: Ecaterina Andronescu ar putea fi noul ministru al Educatiei

Premierul Ponta: Ecaterina Andronescu ar putea fi noul ministru al Educatiei

by June 19, 2012 2 comments

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca exista posibilitatea ca Ecaterina Andronescu sa fie propunerea sa pentru portofoliul Educatiei, el precizand ca nu a luat inca o decizie in acest sens si ca va face propunerea odata cu cea de la Cultura. Intrebat daca exista posibilitatea ca Ecaterina Andronescu sa fie propusa ministru la Educatie, Ponta a raspuns: “Exista. Trebuie sa fac propunerea pentru ca zilele urmatoare, pe 30, expira cele 45 de zile de intermat ale lui Liviu Pop. Nu am luat aceasta decizie”.Ponta a spus ca este foarte multumit de modul in care ministrul interimar Liviu Pop a reusit sa organizeze sesiunea de Bacalaureat. Intrebat daca are in vedere sa-l titularizeze pe Pop, Ponta a raspuns: “Nu am zis asta. Va trebui o propunere pentru Cultura, atunci facem ambele propuneri odata”.

Ecaterina Andronescu, declarata incompatibila de ANI

Amintim ca Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat in iunie 2011 ca a constatatincalcarea legislatiei privind regimuljuridic al incompatibilitatilor de catre Ecaterina Andronescu, pe atunci rector al Universitatii Politehnica din Bucuresti si senator PSD. Ecaterina Andronescu a contestat in justitie raportul ANI, iarCurtea de Apel Bucuresti a respins cererea acesteia de suspendare a deciziei ANI. Andronescu a atacat cu recurs decizia magistratilor, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii ANI.

Victor Ponta, 13 mai: Ecaterina Andronescu nu a fost desemnata ministru al Educatiei din cauza incompatibilitatii constatate de ANI

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. ANA
  #1 ANA 30 June, 2012, 22:47

  De ce trebuie sa revina ECATERINA ANDRONESCU la Educatie?????? Ce merite deosebite o propulseaza???? Chiar nu are PSD/ul niciun alt om competent???? Din respect pentru oamenii in varsta nu scriu ce simt pentru Ecaterina Andronescu. Cred ca numai Victor Ponta si vreo 2-3 din partid o cor pe EA.

  Reply this comment
 2. ANA
  #2 ANA 30 June, 2012, 22:48

  De ce trebuie sa revina ECATERINA ANDRONESCU la Educatie?????? Ce merite deosebite o propulseaza???? Chiar nu are PSD/ul niciun alt om competent???? Din respect pentru oamenii in varsta nu scriu ce simt pentru Ecaterina Andronescu. Cred ca numai Victor Ponta si vreo 2-3 din partid o vor pe EA.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.