Crin Antonescu: Domnul Ioan Rus a mintit ca am facut presiuni asupra lui. Bine ca a plecat!

Crin Antonescu: Domnul Ioan Rus a mintit ca am facut presiuni asupra lui. Bine ca a plecat!

by August 7, 2012 0 comments

Presedintele interimar Crin Antonescu discuta la Antena 3 despre situatia politica a tarii si despre remanierile din Guvern: “Cand a vorbit public despre presiuni pe care le-am facut eu asupra domniei sale sau asupra insitutiei pe care a condus-o si m-a pus pe aceeasi treapta cu Traian Basescu, cel care l-a amenintat public cu puscaria, inseamna ca domnul Rus minte si a facut foarte bine ca a plecat…Daca a plecat”.Declaratii ale presedintelui interimar

  • Situatia din Romania: de o parte exista peste opt milioane de oameni care si-au exprimat o opinie, din care peste 80 la suta au votat pentru demitere. Pe de alta parte exista Traian Basescu si toate mijloacele lui de intimidare.
  • Suntem intr-un stat de drept si trebuie sa respectam deciziile CCR, indiferent de ce verdict va da.
  • Institutile din Romania incep sa prinda curaj si sa scape de sub presiunile lui Traian Basescu.
  • Guvernul nu trebuie sa se lase intimidat si trebuie sa faca exact ce i-a cerut CCR in sedinta din 2 august. Pe de alta parte Guvernul trebuie sa ia toate masurile ca toate institutiile sale sa fie aparate impotriva intimidariilor.
  • Traian Basescu are complici in aceasta atitudine. Complicii fiind chiar unele institutii ale statului. Oricat ar intimida si ar ataca Traian Basescu este momentul ca toti oamenii care respecta legea sa nu dea bir cu fugitii. Eu, Crin Antonescu anunt primul ca nu imi este frica de Traian Basescu, nu permit ca legea sa fie incalcata.
  • In momentul in care Ioan Rus a vorbit public despre presiuni pe care le-am facut eu asupra domniei sale sau asupra insitutiei pe care a condus-o si m-a pus pe aceeasi treapta cu Traian Basescu, cel care l-a amenintat public cu puscaria, inseamna ca domnul Rus minte si a facut foarte bine ca a plecat…Daca a plecat.
  • Domnul presedinte Zegrean emite un act extrem de ciudat prin care acuza presiunile publice exercitate asupra CCR. Dar cine pune aceste presiuni. In niciun caz eu.
  • Domnul Victor Ponta nu a facut si nici nu va face presiuni asupra CCR.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.