Mona Pivniceru: Am asteptari de maxima normalitate in relatia cu Traian Basescu

Mona Pivniceru: Am asteptari de maxima normalitate in relatia cu Traian Basescu

by August 24, 2012 2 comments

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca are asteptari de “maxima normalitate” in relatia cu presedintele Traian Basescu.  Mona Pivniceru preia, vineri dimineata, atributiile de ministru al Justitiei, informeaza Mediafax. Intrebata, la intrarea in sediul Ministerului Justitiei, daca s-a gandit la un inlocuitor al Codrutei Kovesi la Ministerul Public, Mona Pivniceru a spus ca Ministerul Justitiei nu se rezuma doar la numirea procurorului general, ci sunt multe alte probleme importante.Ministrul Justitiei a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca are asteptari de “maxima normalitate” in relatia cu presedintele Traian Basescu.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. SORIN
  #1 SORIN 2 October, 2012, 13:02

  Doamnă Ministru, vă felicit pentru verticalitate şi curaj. După ce vă veţi intra complet în atribuţiuni, vă sugerez să efectuaţi o anchetă internă şi pe la mafioţii din cadrul O.N.R.C. ai O.R.C.T. teritoriale. O să constataţi cum o doamnă director economic, pe numele domniei sale Georgeta Bălan, taie şi spânzură de foarte mulţi ani, cum încheie contracte de capul său, cum angajează (obligă) Registrele din teritoriu la tot felul de ilegalităţi şi abuzuri, cum umflă stocurile cu materiale pe care nu le-a comandat nimeni, bănuind-o astfel, de primire de foloase necuvenite. Cred că este una din cele mai penale persoane din sistem. Să nu cumva să vă “scape” directorii din teritoriu, să vedeţi cam ce lefuri nesimţite şi-au “tras”, cum au angajat tot felul de fii, fiice, nurori şi altele de neam “împărătesc”. Dacă reuşiţi să faceţi curăţenie şi în această cloacă, va fi de bine.

  Reply this comment
 2. Daniela
  #2 Daniela 8 November, 2012, 07:40

  Daca Romania ar avea 10 oamnei ca d-na Pivniceru la varf romanii ar trai mai bine. Felicitari d-ne Pivniceru pentru modul coret Nde fi, sa dea Domnul sa reziste in acest post macar vo 10 ani. Doamne ajuta.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.