Primarul Timisoarei, Nicolae Robu: Inregistrarile telefonice cu Ioan Rus si Victor Paul Dobre par a fi aranjate

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu: Inregistrarile telefonice cu Ioan Rus si Victor Paul Dobre par a fi aranjate

by August 11, 2012 1 comment

Primarul Timisoarei, presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, crede ca inregistrarile publicare in presa ale dialogului dintre fostii ministrii al Internelor si cel al Administratiei Ioan Rus, respectiv Victor Paul Dobre, pe marginea modificarii listelor electorale, au putea duce  la concluzia ca Ioan Rus  vorbeste ca si cand “se stia inregistrat” sau chiar auto-inregistrat, potrivit Agerpres.Robu a precizat, de asemenea, ca guvernul le-a cerut primarilor sa realizeze un demers “perfect legal si de bun simt” in legatura cu actualizarea listelor electorale prin eliminarea persoanelor decedate, a celor care si-au pierdut dreptul de vot sau care au acte de identitate expirate.

“In dialogul Rus-Dobre, redat de presa, fie el autentic sau nu, personajul Rus vorbeste evidamente ca unul care se stie inregistrat – posibil chiar care inregistra el insusi -, preocupat sa creeze, pe de-o parte, o imagine cat mai proasta USL, pe de alta parte, o imagine cat mai buna pentru el insusi. Oricum, ca primar, pot spune ca nu exista nicio legatura intre ce spuneau cei doi si ce ni se cere noua, primarilor, sa facem. Nimeni nu ne-a cerut noua sa modificam fie si o litera in listele electorale dupa care s-a desfasurat referendumul, daramite sa omitem pe cineva din acele liste.

“Tot ce ni s-a cerut este de bun simt si perfect legal si anume, sa spunem daca pe liste exista persoane decedate, persoane care si-au pierdut dreptul de vot, persoane cu acte de identitate expirate etc., iar daca da, cati din fiecare categorie’, precizeaza Nicolae Robu in declaratia sa de presa.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. cretu
    #1 cretu 27 August, 2012, 11:25

    domnule primar p e str. Mangalia nr.62 locuieste un CAL tiganesc ,ne trezeste pe vecini cu nechezat,pute a BALEGA .Politia locala nu face fata ,ne puteti sfatui ce sa facem in acesta PROBLEMA de(rahat de cal tiganesc).Meritam scutire de impozit daca in centru vechi al Timisoarei se cresc animale.Oricum va rugam faceti ceva sa respiram si noi aer curat.Cu stima vecinii de la nr.58,60,64 si cabinetul medical de ginecologie de peste drum.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.