Cearta intre Ludovic Orban si Crin Antonescu in sedinta PNL. “Vrei sa rupem USL? Fa o propunere”, i-a cerut Antonescu lui Orban

Cearta intre Ludovic Orban si Crin Antonescu in sedinta PNL. “Vrei sa rupem USL? Fa o propunere”, i-a cerut Antonescu lui Orban

by September 6, 2012 0 comments

Ludovic Orban i-a reproşat preşedintelui PNL, în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului, că nu şi-a consultat colegii când a demarat procedurile pentru suspendarea şi demiterea preşedintelui Traian Băsescu, potrivit Gandul. “Trebuia să dăm un vot în Delegaţia Permanentă, aşa am tras noi destul la căruţa PSD. Nu mi se pare normal ca PNL să fie considerat ţap ispăşitoripentru rezultatul referendumulu. Nu mi se pare normal ca PSD sau analişti din zona PSD să ne scoată vinovaţi”, i-a spus Orban lui Antonescu.“Dacă ai propuneri concrete spune ce vrei să facem. Vrei să rupem USL, fă o propunere. Nu doar PNL a dorit suspendarea, ci şi PSD”, a fost replica lui Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a plusat şi i-a cerut lui Ludovic Orban să ceară convocarea unui Congres Extraordinar dacă nu este mulţumit de conducerea actuală a partidului.

Episodul a fost similar cu cel din vara trecută, când Crin Antonescu l-a provocat în cadrul Delegaţiei Permanente de la Mamaia pe Relu Fenechiu, întrebându-l dacă vrea organizarea unui Congres Extraordinar. Orban a răspuns că nu vrea Congres acum, ci după alegerile parlamentare.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<