Eugen Nicolaescu (PNL): Neintelegerile cu Traian Basescu, un motiv pentru a fi suspendat din nou

Eugen Nicolaescu (PNL): Neintelegerile cu Traian Basescu, un motiv pentru a fi suspendat din nou

by September 4, 2012 1 comment

Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu şi-a exprimat, marţi, speranţa că va exista înţelegere între USL şi Traian Băsescu, în caz contrar “e un motiv pentru a fi din nou suspendat” şi a punctat că şeful statului nu a învăţat nimic din “lecţia suspendării”.“Aş avea mai multe variante de răspuns sau de comentat. Una s-ar referi la faptul că lupul părul îşi schimbă, dar năvarul ba. Deci cu alte cuvinte, preşedintele Traian Băsescu nu s-a făcut bine în această vacanţă şi continuă să spună prostii sau lucruri trăsnite. O altă variantă de comentat ar fi că încă nu a învăţat nimic – din păcate – din lecţia suspendării, din lecţia demiterii şi eu sper ca în continuare să reuşim să ne înţelegem, dar dacă nu, e un motiv pentru a fi din nou suspendat”, a declarat Nicolăescu.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Geambasu
    #1 Geambasu 5 September, 2012, 09:21

    Cine dracu il poate baga in seama pe IDIOTUL asta nu stiu,dar stiu ca este bagat in seama de tv pentru declaratiile IDIOATE pe care le face.
    El reprezinta clasa politica Romaneasca actuala,deci cu asemenea IDIOTI trebuie neaparat sa intram in schengen ca sa aiba si aia niste declaratii de la politicianul IDIOT……
    Lasa-ne ba Timpitule in pace!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.