Liderii aliantei de centru dreapta au stabilit numele platformei politice: Alianta Romania Dreapta

Liderii aliantei de centru dreapta au stabilit numele platformei politice: Alianta Romania Dreapta

by September 5, 2012 0 comments

Liderii aliantei de centru-dreapta au stabilit, miercuri, ca numele platformei politice pentru alegerile parlamentare din toamna sa fie Alianta Romania Dreapta, avand ca sigla inima, relateaza Agerpres.‘Astazi (miercuri-n.r.), in urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea aliantei: Alianta Romania Dreapta”.

“S-a stabilit sigla aliantei, inima, care este si simbol al popularilor europeni. De asemenea s-a finalizat si componenta Comisiei de etica. Comisia de etica este condusa de doamna Monica Macovei, din partea PDL, domnul Theodor Stolojan, din partea PNTCD, criticul literar Alex Stefanescu, din partea Partidului Noua Republica, domnul profesor Stefan Vlaston, iar din partea ICCD, doamna doctor Smaranda Vornicu’, a declarat presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, la finalul unei intalniri care a avut loc la sediul PDL Bucuresti, la care au participat reprezentanti ai PDL, PNTCD, Partidului Noua Republica, Initiativei Civice de Centru Dreapta, Fundatiei Crestin Democrate (FCD). Aurelian Pavelescu a precizat ca saptamana viitoare se vor finaliza protocolul aliantei si programul care vor stabili mecanismele tehnice de functionare a aliantei. Tot pana saptamana viitoare vor fi stabilite criteriile de desemnare pe liste a candidatilor aliantei de centru-dreapta.

‘Avem o comisie tehnica care lucreaza la modul de reprezentare si la modul la care partidele vor fi reprezentate pe listele electorale si pe colegii. Aceasta comisie tehnica isi va prezenta concluziile saptamana viitoare. Saptamana viitoare, miercuri, ramane zi pentru intalnirea liderilor aliantei’, a mai declarat Pavelescu.

Despre sloganul si imnul aliantei, liderul PNTCD a aratat ca nu au fost inca stabilite.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a intervenit si a intrebat presa prezenta: ‘Verde inrourat nu este bun?’.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.