Ziarista Gabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD si ar putea candida la parlamentare

Ziarista Gabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD si ar putea candida la parlamentare

by September 23, 2012 0 comments

Ziarista si vedeta de televiziune Gabriela Firea si-a anuntat duminica inscrierea in Partidul Social Democrat. Ea a fost prezentata de Robert Negoita, presedintele PSD Ilfov, si de Rovana Plumb, presedintele organizatiei de femei a social-democratilor.”Anul acesta am implinit 40 de ani si am simtit un imbold de a schimba ceva in profesia mea si de a merge spre un domeniu pe care poate, uneori, cu prea multa usurinta, l-am criticat”, a spus Gabriela Firea, intr-o conferinta organizata la sediul PSD.Ea a declarat ca ales PSD deoarece nu va uita niciodata, desi acum are un “statut financiar linistitor”, ca provine dintr-o familie cu patru copii in care, desi nu a lipsit niciodata “iubirea”, au existat “lipsuri mari”.

In ceea ce priveste domeniul in care ar putea activa, ea a spus ca ar putea avea “un cuvant de spus” in domeniul in care a activat, mass-media, si isi doreste sa se specializeze in domeniul IMM-urilor. In plus, de doi ani a “intrat in contact si cu problemele comunitatilor locale”.

“Stiu ca este foarte greu, e mai simplu sa pui intrebari si ceva mai greu sa raspunzi acestora. Sunt convinsa ca in perioada urmatoare vor fi foarte multe intrebari la adresa mea”, a continuat Gabriela Firea, adaugand ca in politica, ca si in presa, isi doreste sa o ia “de jos, de la primele trepte”.

Intrebata daca va candida la alegerile parlamentare din aceasta toamna, Firea a raspuns: “Daca voi raspunde criteriilor, voi intra si intr-o competitie pentru Parlament, bataioasa asa cum ma stiti”.

Gabriela Firea a precizat ca un rol in decizia de a intra in politica l-a avut si sotul sau, Florentin Pandele, primar de Voluntari.

“O sotie isi asculta sotul, cel putin eu sunt o sotie care isi asculta sotul sau”, Florentin Pandele a avut a avut o contributie “in sensul ca nu m-a dezarmat, nu mi-a spus ce sa cauti tu acolo, avem un copil mic, mai bine stai acasa, seara mergi la tv si ii iei tu la intrebari pe politicieni”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.