Adriana Saftoiu, atac la Crin Antonescu: Un Brutus postmodernist cu un comportament narcisist si egolatru

Adriana Saftoiu, atac la Crin Antonescu: Un Brutus postmodernist cu un comportament narcisist si egolatru

by October 9, 2012 0 comments

Fosta deputată PNL, Adriana Saftoiu, îl pune la zid pe co-preşedintele USL. Într-o postare pe VoxPublica, Săftoiu susţine că Antonescu are un “comportament narcisiac și egolatru”, că s-a lepădat de Mircea Geoană după ce acesta nu a mai fost preşedintele PSD sau că i-a îndepărtat din conducerea partidului pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe Ludovic Orban. “Domnul Antonescu se comportă straniu, ca lovit de amnezie. Până în anul 2009, când a candidat la funcţia de preşedinte al PNL, cu domnul Antonescu m-am intersectat o singură dată, prin anul 2007, într-un platou de televiziune”, sustine Saftoiu.

In continuare: “Apoi, ne-am revăzut în vara lui 2008, în casa domnului Patriciu, unde l-am întâlnit de două ori, însoțit de soția domniei sale: eu, candidat din partea organizației Prahova (Dinu Patriciu este membru onorific al organizației Prahova) – discutând despre campania la nivelul județului, Crin Antonescu – prieten, cel puțin după familiaritatea pe care o dovedea față de gazdă și loc. Apoi, ne-am revăzut în campania internă pentru președinția PNL – complezent, onorat că îl susțineam. E adevărat că acela care făcea lobby pentru domnul Antonescu era domnul Ludovic Orban, care lua om cu om, convingându-i să-l susțină pe aspirantul Antonescu.

A urmat campania prezidențială din anul 2009. (Până atunci, a mai existat un intermezzo, la campania pentru europarlamentare. Sunt momente pe care prefer să le trec sub tăcere, din cauza ridicolului acentuat, mai ales după ce și-a atins obiectivele C. Antonescu). Nu l-am căutat pe Crin Antonescu, el m-a căutat, propunându-mi să fac parte din stafful de campanie. Deși apăreau în permanență… semne suspecte, am pus totul pe seama tensiunii campaniei și nu am căutat sensuri profunde ale unui comportament narcisiac și egolatru. C. Antonescu era excesiv de adaptabil când era vorba să își atingă ţelurile”, scrie Adriana Săftoiu, pe VoxPublica.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.