Conducerea PNL a validat un acord politic cu PNG si PNTCD aripa Ciorbea

Conducerea PNL a validat un acord politic cu PNG si PNTCD aripa Ciorbea

by October 15, 2012 0 comments

Biroul politic central al PNL a votat luni, in unanimitate, “o pozitie de principiu pentru un acord politic cu PNG si PNTCD autentic, gruparea lui Victor Ciorbea”, a declarat presedintele liberalilor, Crin Antonescu. El a precizat ca vineri, la ora 11,00, a fost convocat Biroul politic central iar la ora 12,00 Consiliul national executiv, unde vor fi definitivate candidaturile pe listele USL.In sedinta de luni, biroul politic central a convenit sa propuna Consiliului national derogari de vechime pentru ca o serie de personalitati publice sa fie propuse pe locurile PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Printre aceste personalitati figureaza, a precizat Crin Antonescu, Sorin Rosca Stanescu, Vlad Nistor sau Daniel Barbu.

De asemenea, biroul politic l-a mandatat luni pe Crin Antonescu sa finalizeze “detaliile privitoare la candidatura lui Victor Ciorbea si Gigi Becali pe listele USL”.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile facute in cursul diminetii de Calin Popescu Tariceanu, care spusese ca o candidatura a lui Gigi Becali pe listele PNL nu este un subiect care merita comentat, Antonescu a raspuns: “Vocile care au ceva de spus o spun public, votul biroului politic a fost unul unanim”.

In ceea ce priveste o candidatura a lui Gigi Becali in colegiul lui Dan Diaconescu, liderul PNL a afirmat ca exista “aceasta posibilitate” si i “s-ar parea un frumos derby” aceasta confruntare.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.