Gigi Becali: Voi face carne de mici din Dan Diaconescu. O sa ascult ordinele PNL

Gigi Becali: Voi face carne de mici din Dan Diaconescu. O sa ascult ordinele PNL

by October 15, 2012 0 comments

Gigi Becali a salutat votul de susţinere acordat de PNL pentru un protocol cu PNG şi o candidatură a sa, a menţionat că înscrierea sa în PNL e o chestiune de zile şi i-a transmis lui Dan Diaconescu, posibilul său contracandidat, că-l va face “carne de mici”. “Probabil că o să mai avem încă o întâlnire, iar ca să devin membru PNL nu este nici un fel de urgență. Și probabil va fi în zilele următoare, mâine, până vineri când se va întruni Consiliul Național ca să hotărască acea derogare din Statutul PNL care prevede că dacă vrei să candidezi trebuie să ai o vechime de doi ani”, a declarat eurodeputatul.
Întrebat ce va face în campanie, Becali a răspuns: “Tot ce va fi nevoie. Orice ordin voi primi de la PNL, îl voi duce la îndeplinire. Asta înseamnă că partidul va avea o strategie politică și eu mă voi încadra în ea. Mă rog la Dumnezu și Împăratului Hristos să-mi dea înțelepciune să fac tot ce mi-am propus să fac”.

“Iar cu Diaconescu nu mă mai întrebați, că fac carne de de mici din el”, a conchis Becali.

BPC al PNL a votat în unanimitate pentru un acord cu PNG şi “PNŢCD autentic”, a anunţat luni preşedintele liberalilor, Crin Antonescu. Becali va candida pe listele USL, iar Antonescu a fost mandatat să poarte discuţii pentru a finaliza detaliile privitoare la candidatura acestuia şi a lui Victor Ciorbea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.