Gigi Becali vrea o alianta a PNG cu PNL si sa candideze la parlamentare

Gigi Becali vrea o alianta a PNG cu PNL si sa candideze la parlamentare

by October 5, 2012 0 comments

Gigi Becali vrea ca partidul său să fuzioneze cu PNL, iar el să renunţe la mandatul de europarlamentar pentru a candida la alegerile de pe 9 decembrie.“Aş vrea să fiu deputat, că e mai uşor”, a declarat Gigi Becali, la România TV.“Partidul meu, Noua Generaţie, nu face pragul şi singurul partid de dreapta pe care îl văd acum este PNL-ul, are oameni care îmi plac. N-am discutat cu nimeni din PNL această chestiune a candidaturii, dar mă voi întâlni zilele următoare. E păcat să nu se basculeze undeva procentul asta de doi al sută al PNG-ului”, a mai declarat Becali.

 Gigi Becali este preşedinte al PNG din ianuarie 2004. În iunie 2009, a fost ales europarlamentar, pe listele PRM. Preşedintele PNG şi-a făcut cunoscute intenţiile politice în urmă cu câteva zile, atunci când spunea că îi place PNL şi că la PSD nu s-ar duce niciodată.

Vreau să fac o fuziune PNG-PNL, iar eu să fiu simplu membru liberal. Mie îmi place PNL, la PSD nu mă duc niciodată, a precizat Becali.

“O ofertă exotică”

În legătură cu intenţia lui Gigi Becali de a se alătura PNL, preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescua declarat că aceasta este o ofertă exotică.

“Mi se pare o ofertă exotică. Când aceasta va fi făcută serios, şi nu la televizor, atunci va trebui să fie discutată. Deocamdată nu s-a făcut oficial o asemenea ofertă către PNL şi ca atare putem să o luăm aşa, ca o ofertă exotică făcută la televizor”, a spus Nicolăescu.

“Dacă alianţa cu PNL nu este posibilă, ne aliem cu PRM”

Gigi Becali a mai afirmat că oricum, dacă alianţa cu PNL nu este posibilă, atunci partidul său se va alia cu PRM.

„Dacă nu fac alianţa cu PNL, atunci PNG s-ar putea alia cu PRM. Deja m-a contactat Gheorghe Funar de la ei”, a mai spus Becali.

Pe de altă parte, patronului Stelei i-ar surâde şi o ofertă venită din partea Alianţei România Dreaptă: “Neamţu îmi place,  Pavelescu e prietenul meu, Mihai Răzvan Ungureanu e posibil să fie de calitate.”

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.