Ludovic Orban: Demiterile din partid aduc mari deservicii PNL

Ludovic Orban: Demiterile din partid aduc mari deservicii PNL

by October 19, 2012 0 comments

Deputatul PNL Ludovic Orban s-a declarat, vineri, solidar cu colegii săi de la PNL Sector 1 demişi de conducerea partidului şi a apreciat că luarea acestei decizii reprezintă “un mare deserviciu” adus PNL înainte de debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Orban a spus, într-o declaraţie făcută presei, că audienţele sale cu ceăţenii, de vineri, au fost întrerupte “în mod brutal” de vestea demiterii conducerii filialelor Sector 1, Dâmboviţa şi Mehedinţi.

“Nici nu mi-a trecut vreodată prin cap că s-ar putea întâmpla aşa ceva, anume propunerea de demitere a preşedintelui filialei PNL Sector 1 şi de propunerile de demitere a preşedinţilor filialelor PNL Dâmboviţa şi Mehedinţi”, a spus Orban.

“Ceea ce m-a determinat să dau această declaraţie este solidaritarea cu colegii mei care azi au fost demişi, Vlad Moisescu şi ceilalţi colegi”, a spus Orban.

El a menţionat că PNL a câştigat în Sectorul 1 alegerile locale prin Andrei Chiliman cu aproape 75% şi că PNL este prima filială ca rezultate în foarte multe dintre alegerile care au avut loc în ultimii ani în România.
“Filiala este printre cele mai puternice, dacă nu cea mai puternică a PNL”, a mai spus el.
Orban a adăugat că el consdideră un mare deserviciu adus PNL luarea acestei decizii înainte de debutul campaniei.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.