Victor Ponta: Mama m-a sfatuit sa nu ma cert niciodata cu Crin Antonescu si cu Sorin Oprescu

Victor Ponta: Mama m-a sfatuit sa nu ma cert niciodata cu Crin Antonescu si cu Sorin Oprescu

by October 16, 2012 0 comments

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni că “se completează” cu liderul liberal Crin Antonescu, partenerul său la conducerea USL, susţinând că preşedintele Traian Băsescu a “eşuat” în proiectul său politic tocmai pentru că a vrut să decidă în toate problemele ţării de unul singur. “Consider că pentru mine ca lider politic şi ca prim-ministru este o mare şansă şi un mare ajutor să nu fiu singur. Să pot să mă sfătuiesc, să discut şi să iau decizii şi cu Crin Antonescu şi cu Sorin Oprescu. Cred că una din explicaţiile pentru care Băsescu a distrus România şi a eşuat în proiectul său politic este faptul că totul s-a decis de un singur om, înconjurat de slugi şi favorite”, a declarat Victor Ponta, într-o emisiune TV.

În opinia sa, cooperarea îi face “mai deştepţi pe toţi trei împreună” şi oferă mai multă satisfacţie alegătorilor. “Să ştiţi, începând cu mama mea, care este foarte pasionată de politică, mi-a spus: ‘Nu cumva să te cerţi cu Crin sau cu Oprescu. Să fiţi împreună că eu vreau să vă văd pe toţi împreună”, a argumentat Ponta, adăugând că, dacă s-ar separa, “i-ar face jocul lui Băsescu”.

“Ne şi completăm. Fiecare are un alt tip de personalitate. Uneori eu glumesc cu Crin, spun că el este preşedintele USL, eu sunt secretarul general, că eu sunt cu lucrurile foarte calculate”, a mai spus premierul.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.