Ambasadorul Rusiei la Bucuresti: In privinta scutului antiracheta de la Deveselu, discutiile sunt intre SUA si Rusia. Romania nu a fost invitata

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti: In privinta scutului antiracheta de la Deveselu, discutiile sunt intre SUA si Rusia. Romania nu a fost invitata

by November 10, 2012 0 comments

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a declarat in emisiunea “Dupa 20 de ani”, care urmeaza sa fie difuzata duminica la ProTV, ca “in legatura cu Deveselu, discutia este intre Rusia si SUA”, adaugand ca “presedintele Basescu nu a primit nicio invitatie din partea presedintelui Putin”, informeaza Mediafax. ProTV informeaza ca ambasadorul Rusiei, Oleg Malghinov, este invitatul emisiunii “Dupa 20 de ani” difuzate duminica de la ora 10:00. Printre temele abordate in discutii se numara: cazul cetateanului rus depistat pe aeroport cu documente clasificate despre zacaminte si metale rare din zona Moldova Noua, cazul studentei accidentate grav de secretarul ambasadei ruse la Bucuresti, incercarile Europei de a scapa de dependenta de rezervele Rusiei, interesele rusesti in privatizarea Oltchim, problema a tezaurului romanesc la Moscova.
Malghinov mai arata ca legaturile politice dintre Romania si Rusia sunt deficitare precizand ca “presedintele Basescu nu a primit nicio invitatie din partea presedintelui Putin”, arata ProTV. “In legatura cu Deveselu, discutia este intre Rusia si SUA!”, a mai declarat Malghinov in emisiunea “Dupa 20 de ani”.

In privinta influentei americane sub care se gaseste acum Romania, ambasadorul rus precizeaza ca romanii sunt cei care trebuie sa stabileasca daca sunt sub influenta americana sau rusa.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.