Victor Ponta: Vreau sa fiu optimist ca Petre Roman, curajos ca Victor Ciorbea si generos precum Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta: Vreau sa fiu optimist ca Petre Roman, curajos ca Victor Ciorbea si generos precum Calin Popescu Tariceanu

by November 8, 2012 1 comment

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că îşi doreşte să fie optimist ca Petre Roman, curajos ca Victor Ciorbea, eficient ca Adrian Năstase, generos precum Călin Popescu Tăriceanu, el rugându-i pe cei prezenţi la lansarea programului USL să-l ajute să lucreze cu “preşedintele” Crin Antonescu. “USL are o memorie guvernamentală şi instituţională fără precedent şi mă gândeam că, sigur, îmi doresc să fiu la fel de tânăr şi optimist cum a fost primul-ministru Petre Român, să fiu la fel de curajos cum a fost primul-minisru Victor Cirobea, să fiu la fel de eficient cum a fost primul ministru Adrian Năstase şi să fiu la fel de generos cum a fost Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Ponta.

El a spus că Roman a lucrat cu Iliescu, Ciorbea cu Constantinescu, Năstase din nou cu Iliescu şi Tăriceanu, “singulul care îl înţelege”, cu Traian Băsescu, şi i-a rugat pe cei prezenţi să-l “ajute” să lucreze cu “preşedintele” Crin Antonescu.

“În acelaşi timp însă, mă gândeam că domnul Roman a lucrat cu domnul Iliescu, domnul Ciorbea cu domnul Constantinescu, domnul Năstase din nou cu domnul Iliescu şi singurul care mă înţelege, domnul Tăriceanu, cu domnul Băsescu, motiv pentru care vă rog pe toţi să mă ajutaţi să lucrez cu preşedintele Crin Antonescu”, a adăugat Ponta.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Ioan
    #1 Ioan 9 November, 2012, 07:18

    Contează ce vrea tătuca Iliescovici şi securelu Voiculescu !
    Sper ca SF. Nicolae să vă rupă oasele cu o ,,nuieluşă” pe măsura dezastrului provocat împreună cu Absentonescu ! Dă Doamne !

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.