Adrian Nastase ar putea fi executat silit de Inspectoratul de Stat in Constructii

Adrian Nastase ar putea fi executat silit de Inspectoratul de Stat in Constructii

by January 31, 2013 0 comments

Inspectoratul de Stat in Constructii incearca sa-si recupereze prejudiciul din dosarul Trofeul Calitatii si a cerut Judecatoriei Sectorului 1 mai multe actiuni de executare silita pe numele tuturor celor condamnati, informeaza Gandul. Executorii vizeaza bunurile lui Adrian Nastase, printre care casa din Zambaccian sau ferma de la Cornu. In cazul in care propietatile sunt in co-propietate, se va cere partajarea bunurilor, urmand sa fie scoase la licitatie doar bunurile care ii revin debitorului.
In vara anului trecut Curtea Suprema l-a condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pe Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii. Instanta a mai dispus ca Adrian Nastase si ceilalti cinci inculpati din dosar sa plateasca in solidar prejudiciul de 1,5 milioane euro.

Cererea de incuviintare a executarii silite inregistrate pe 30 ianuarie va fi judecata de Judecatoria Sector 1 pe vineri 1 februarie.

Contactati de gandul, avocatii lui Adrian Nastase au declarat ca este vorba de o procedura destul de complexa si ca cererea de incuviintare a executarii silite nu inseamna ca automat bunurile fostului premier vor fi executate silit pentru recuperarea pagubelor.

In aceeasi situatie se afla si Diana Gasparovici, condamnata si ea in dosarul Trofeul Calitatii. Diana Gasparaovici este singura dintre cei implicati in acest dosar care nu se afla inca in inchisoare, deoarece nu a fost gasita de politie, fiind data in urmarire nationala.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<