Andrei Chiliman: Nu plec din PNL pentru Antonescu este tradatorul

Andrei Chiliman: Nu plec din PNL pentru Antonescu este tradatorul

by January 15, 2013 0 comments

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat luni seară, la un post de televiziune, că nu va pleca din PNL decât în cazul în care va fi exclus, pentru că “Antonescu e trădătorul”. „Vreau explicații de ce s-au semnat hârtii care pun în pericol statul de drept. Eu nu am nimic de negociat cu conducerea partidului. Eu nu tranzacționez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni. Un conducător, dacă este un conducător responsabil, este obligat să-și și asume și greșelile, nu numai părțile bune. Dacă o să mă excludă este decizia lor. Eu nu plec din PNL decât exclus. Mă voi lupta pentru ca PNL să revină pe linia tradițională, la principiile și valorile pe baza cărora s-a înființat”,  a spus Chiliman.

“Ca orice conducator fricos, s-a ascuns dupa poalele PNL-ului si ma acuza de tradare. Dar cine a tradat principiile statului de drept, principiile liberale? Chiliman sau cel care il acuza de tradare? El e tradatorul”, a declarat Andrei Chiliman, la B1 TV.

Primarul Sectorului 1 spune că cei care vorbesc astăzi pentru PNL sunt câțiva conducători aleși care doar își apără interesele.

„Restul sunt o masă tăcută, pentru că nu au cuvântul. Toate acțiunile lui Crin Antonescu din ultimele 7-8 luni au fost făcute pentru un scop personal, puterea, funcția de președinte. Crin Antonescu manevrează destul de bine conducerea partidului, sunt destule interese la mijloc, o funcție colo, una dincolo, influențe într-un minister, în altul. La conducerea PNL nu mai e un nivel de principii, ci unul de nivele personale. Așa cum el e în stare să distrugă democrația, așa sunt și ei gata să accepte anumite toane ale lui Antonescu”, a completat Chiliman.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.