Liviu Dragnea: USL nu are in plan suspendarea lui Basescu. Toata lumea e multumita ca premierul colaboreaza cu presedintele

Liviu Dragnea: USL nu are in plan suspendarea lui Basescu. Toata lumea e multumita ca premierul colaboreaza cu presedintele

by January 31, 2013 0 comments

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca USL nu are in plan o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, toata lumea fiind “multumita ca cele doua institutiii si cei doi oameni colaboreaza” in acest moment, ca este “liniste pe piata politica” iar seful statului “isi vede de treaba la Cotroceni”.  “Eu am alt punct de vedere. Cred ca linistea care exista acum pe piata politica sau colaborarea institutionala dintre  Guvern si Presedintie nu face rau Romaniei. (…) USL nu are in plan nici o suspendare. Eu personal, nu imi doresc sa mai ajungem la o suspendare, nu vad de ce am ajungem la o noua suspendare”, a afirmat Dragnea.

“Toata lumea este multumita ca cele doua institutiii colaboreaza, cei doi oameni colaboreaza. Nu vad de ce trebuie sa ajungem acolo. Asta-vara a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politica si sociala dusa aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie sa fie unul stabil, un an cu liniste. In concluzie, USL nu are in plan asa ceva, nu s-a discutat si nu vrem sa ajungem la asa ceva”, a spus social-democratul, citat de RTV.net.

Dragnea a adaugat ca se va ajunge la suspendare doar in cazul in care Traian Basescu va incalca Constitutia – “ia Constitutia, o rupe, o calca in picioare, ii da foc si nu mai tine cont de nimic”.

“Dar din ce am vazut in ultima perioada, omul isi vede de treaba la Cotroceni, isi indeplineste atributiile, sunt doi oameni care institutional se mai intalnesc. (…) Nu este nevoie sa fie dragoste sau iubire, sunt relatii institutionale care trebuie sa fie duse la capat”, a precizat Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.