Dezvaluiri: La Conventia din 2011, cand a fost ales presedinte Emil Boc, s-au facut aranjamente

Dezvaluiri: La Conventia din 2011, cand a fost ales presedinte Emil Boc, s-au facut aranjamente

by February 23, 2013 0 comments

Discuții înfierbântate în PDL pe marginea alegerilor interne și mărturisire surprinzătoare din partea unui lider PDL la ședința Colegiului Director. Vicepreședintele PDL Gheorghe Ștefan a recunoscut că, la Convenția din 2011, când a fost ales președinte Emil Boc, s-au făcut și aranjamente. Potrivit unor surse din PDL, mărturisirea a venit după un schimb de replici Vasile Blaga – Gheorghe Ștefan. Discuțiile în contradictoriu au plecat de la propunerea făcută de Elena Udrea, mai exact aceea de a avea o Convenție Națională cu 10.000 de candidați. Insistența lor l-a făcut pe Vasile Blaga să insiste la rândul lui pentru a afla argumentele unei astfel de cereri.

Vasile Blaga: Ce vreți de fapt?
Gheorghe Ștefan: Să nu se întâmple ce s-a întâmplat în 2011.
Vasile Blaga: Adică ne bănuiești că aranjăm o conveție cu 5.000 de oameni?
Gheorghe Ștefan: Da… recunosc… eu recunosc, în 2011 așa s-a făcut și vreți să faceți și voi la fel. Am participat, am făcut listă la Convenție cu cine vreau eu și i-am controlat
Vasile Blaga: Niciodată nu o să fac așa ceva.Și dacă așa au făcut unii să nu ne băgați pe toți în aceeași oală.

În apărarea lui Blaga a sărit și Anca Boagiu.

Anca Boagiu: Cum îți permiți să mă acuzi de blat? Ați făcut cea mai mare prostie. Așa, cu atitutinea asta, singuri ne-ați împins într-o anumită aripă.

Momentul la care s-au referit democrat-liberalii s-a petrecut în urmă cu doi ani când 1.500 de delegați l-au ales pe Emil Boc președinte PDL în de favoarea lui Vasile Blaga. La acea vreme Blaga a propus alegeri cu 4.000 de delegați, dar ideea lui a fost contestată inclusiv de cei care acum au cerut 10.000 de alegători la Convenția din 23 martie.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.