Elena Udrea: In PDL se folosesc teme din discursul lui Voiculescu

Elena Udrea: In PDL se folosesc teme din discursul lui Voiculescu

by February 15, 2013 0 comments

Elena Udrea a declarat vineri, la Roman, că actuala conducere a PDL se ascunde de electorat, că s-a pierdut comunicarea cu baza partidului şi că a sesizat cum unii folosesc teme din discursul lui Voiculescu la adresa propriilor colegi. “Astăzi nu mai există comunicare între vârful partidului şi baza lui, astăzi dumneavoastră aflaţi ce se întamplă în PDL de la televizor. (…) Lipsesc întâlnirile cu baza partidului, lipseşte munca în echipă. Liderii noştri nu mai merg în teritoriu. “, a spus Udrea.

“Acum (merg, n.red.), că este Convenţie? Ar fi trebuit să meargă în teritoriu permanent şi să afle de la aleşii locali, primari, consilieri, de la baza partidului, care sunt problemele cu care se confruntă în teritoriu, ce le spun oamenii. Simplul fapt de a sta într-un birou şi de a citi revista presei dimineaţa nu dă conducerii partidului imaginea a ceea ce se întâmplă cu propriul partid, a ceea ce se întâmplă real în societate”, a precizat Udrea.

Ea a precizat că aude în partid, din partea unor colegi la adresa altor colegi, atacurile din discursul lui Voiculescu pe când USL era în Opoziţie şi PDL la putere. „Am pierdut contactul cu baza partidului şi am pierdut contactul cu oamenii şi din ce în ce mai mult liderilor PDL le este frică să stea în faţa oamenilor şi au preferat să se ascundă, să-şi condamne propriii colegi. Au preferat să-şi însuşească criticile Opoziţiei de atunci, aud în partid discursul lui Voiculescu la adresa propriilor lideri şi a propriilor colegi”, a punctat Udrea.

“PDL întotdeauna a fost un partid activ, viu, energic, care reuşea să capteze atenţia, un partid pe care îl urmau oamenii. Am pierdut această activitate. La guvernare ne-am plafonat, conducerea PDL a fost în Guvern iar de partid nu s-a mai ocupat nimeni, conducerea locală a fost preocupată de exercitarea actului administrativ, ceea ce nu este un lucru rău, însă trebuia să rămână cineva la partid să se ocupe de viaţa partidului”, a completat deputatul PDL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<