Scandal imens in PNL. Crin Antonescu a transferat 56 de membri la filiala sector 1, ultimul bastion al disidentei din partid

Scandal imens in PNL. Crin Antonescu a transferat 56 de membri la filiala sector 1, ultimul bastion al disidentei din partid

by February 20, 2013 0 comments

Calin Popescu Tariceanu acuza faptul ca 56 de membri ai PNL s-au transferat “brusc” la organizatia Sectorului 1, cu cateva zile inainte de congresul liberalilor, un gest care “evidentiaza deficitul enorm de democratie” in partid.Calin Popescu Tariceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban si alti membri ai organizatiei PNL Sector 1 se aflau marti seara la sediul organizatiei pentru a participa la sedinta delegatiei permanenta a filialei.
Pe de alta parte, liderul interimar al organizatiei, ministrul de Finante Daniel Chitoiu, ar fi mutat sedinta delegatiei permanente la Parlament, incepand cu ora 20.00. Fostul lider al organizatiei, Andrei Chiliman, sustine ca nu a fost informat despre aceasta modificare de porogram.

Calin Popescu precizat ca asista “cu stupoare” la un gest fara precedent, prin care “brusc” 56 de membri ai PNL au cerut sa se transfere la Secotrul 1.

“Se pare ca exista o temere la nivelul conducerii PNL cu privire la delegatii care vor participa din partea Sectorului 1 la viitorul congres”, care incepe vineri, dar aceste temeri nu isi au rostul, in conditiile in care “Dl presedinte Antonescu este singurul candidat pentru presedintia partidului”, a comentat fostul prim ministru.

El a precizat ca, in aceste conditii, “ne vom trezi cu delegati la congres care vor fi desemnati de alta majoritatea”, o atitudine “cu totul si cu totul regretabila”, care “evidentiaza deficitul enorm de democratie in PNL”.

In plus, aceste decizii vin dupa “rezultatele excelente” obtinute de PNL Sector 1 la alegerile locale, parlamentare si la referendumul din vara lui 2012 pentru demiterea lui Traian Basescu, a argumentat Tariceanu.

“Este injust, incorect si lipsit de o minima etica in politica”, a concluzionat acesta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.