Senatori PNL: Guvernul Ponta aceeasi greseala ca guvernele PDL, lucreaza dictatorial

Senatori PNL: Guvernul Ponta aceeasi greseala ca guvernele PDL, lucreaza dictatorial

by February 28, 2013 0 comments

Senatorii PNL Bihor Valeriu Boeriu si Cristian Bodea declara ca Guvernul Ponta face aceeasi greseala pe care au facut-o guvernele PDL, respectiv lucreaza “dictatorial” si nu furnizeaza parlamentarilor USL informatii despre proiectele majore pe care intentioneaza sa le adopte, scrie Mediafax. Senatorii PNL au sustinut  joi, intr-o conferinta de presa, ca l-au interpelat pe vicepremierul Liviu Dragnea in calitate de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cerandu-i sa mearga la Oradea si sa explice “ce e cu regionalizarea!”.

Cei doi au spus ca oamenii ii intreaba despre regionalizare si ei nu stiu ce sa raspunda, fiind in aceeasi situatie in care se afla majoritatea parlamentarilor USL, motiv pentru care au depus o interpelare la adresa ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea.

“Noi am numit Guvernul Ponta, noi va trebui sa votam regionalizarea, asadar nu este normal ca despre acest proiect sa aflam detalii doar de la televizor si din presa. Sa vina (Dragnea – n.r.) si sa ne explice ce e cu regionalizarea!”, a afirmat senatorul Cristian Bodea.

La randul sau, senatorul Valeriu Boeriu a afirmat ca regionalizarea reprezinta o schimbare majora. “Tocmai de aceea noi, parlamentarii care va trebui sa o votam, trebuie sa cunoastem detalii legate de ceea ce gandeste Guvernul in aceasta privinta. Iar asta inseamna ca Guvernul ar trebui sa comunice cu noi, sa ne ceara parerea. Insa, din pacate, asta nu se intampla”, a afirmat Boeriu.

In opinia celor doi senatori liberali, Guvernul Ponta face aceeasi greseala pe care au facut-o guvernele PDL, lucrand “dictatorial” si nefurnizand parlamentarilor USL informatii despre proiectele majore pe care intentioneaza sa le adopte.

“Prin faptul ca nu comunica nici macar cu noi, parlamentarii care i-au numit, Guvernul Ponta repeta aceeasi greseala a celor de dinaintea lor. Adica lucreaza dictatorial, fara sa dea socoteala nimanui, pierzand astfel contactul cu electoratul”, a spus senatorul Cristian Bodea.

Cei doi parlamentari sunt de parere ca, prin modul “defectuos” in care gestioneaza relatia chiar si cu propriii parlamentari USL, Guvernul Ponta “ori nu stie, ori nu vrea sa comunice”.

In opinia lui Boeriu si Bodea, faptul ca nu explica cetatenilor si Parlamentului ce cuprinde proiectul de regionalizare si cum se intentioneaza aplicarea acestuia, Guvernul isi afecteaza propria imagine publica, motiv pentru care au decis sa critice public, dar “cu prietenie”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.