Sustinatorii presedintelui: Vasile Blaga este unificatorul PDL

Sustinatorii presedintelui: Vasile Blaga este unificatorul PDL

by February 28, 2013 0 comments

Flutur a spus că a ales să continue proiectul alături de Vasile Blaga deoarece moţiunea acestuia este curajoasă, este “moţiunea oamenilor realişti”, arătând că recuperarea electoratului nu se poate face decât prin muncă. El a adăugat că PDL, sub conducerea lui Vasile Blaga, va deveni principala forţă de opoziţie, va coagula forţele de centru-dreapta şi va genera soluţii politice pentru România, iar PDL poate să aplice aceste soluţii.

Andreea Paul a spus că a ales să-l susţină pe Vasile Blaga pentru că acesta este “unificatorul, cel mai bun organizator aflat în prezent în PDL”. Ea adăugat că se referă la unificarea dreptei, aceasta fiind miza principală.

Ea a spus că este nevoie ca PDL să fie un partid de cuvânt. “Cine ar fi cel mai bun preşedinte PDL? Răspunsul este “unificatorul”, şi acesta este Vasile Blaga. Acesta este de 23 de ani în PDL, iată o constanţă în politică”, a spus Paul.

Raluca Turcan a arătat că reconstrucţia PDL, pentru a fi aproape de români, o poate face doar un om care cunoaşte partidul, şi acesta este Vasile Blaga. Potrivit lui Turcan, Vasile Blaga este singurul care poate să sudeze echipa PDL. “Vasile Blaga nu dezbină, nu împarte partidul în buni şi răi, noi şi vechi, experimentaţi şi mai puţini experimentaţi, între reformişti şi nereformişti”, a spus Turcan.

Radu F. Alexandru a arătat, la rândul său, că este alături de Vasile Blaga, aşa cum a fost şi la convenţiile din 2012 şi din 2011. El a adăugat că Vasile Blaga vine cu rigoare, corectitudine, responsabilitate şi preţuire faţă de oamenii din jurul său.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a depus, joi, la Comisia pentru pregătirea alegerilor interne, moţiunea “România dreaptă. PDL politica lipsită de lozinci”, pentru candidatura la un nou mandat la şefia partidului la Convenţia din 23 martie. Printre cele 100 de persoane care au semnat moţiunea lui Vasile Blaga se află Theodor Stolojan, Mircea Hava, Romeo Raicu, Gheorghe Flutur, Constantin Ostaficiuc, Cezar Preda, Dorin Florea, Mircea Raicu, Alexandru Nazare, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, Cristian Poteraş, Anca Constantinescu, Bogdan Cantaragiu, Raluca Turcan, Radu F. Alexandru, Radu Berceanu, Cristian Rădculescu, Alexandru Pereş, Gigi Chiru.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.