Roberta Anastase sustine ca o va vota pe Elena Udrea la Congresul PDL

Roberta Anastase sustine ca o va vota pe Elena Udrea la Congresul PDL

by March 21, 2013 1 comment

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, crede că fostul ministrul al Dezvoltării este un politician care nu te lasă indiferent, care face parte din echipa de tineri „antrenată” de Traian Băsescu. Roberta Anastase spune că „nu o susţin pe Elena doar pentru faptul că are acelaşi „defect” pe care îl am şi eu, că e femeie. E un lider politic pe care fie îl apreciezi sau nu, fie îl iubeşti sau îl urăşti, dar nu te lasă indiferent”.

Preşedintele PDL Prahova insistă pe faptul că acest lucru în politică e o calitate extraordinară iar„ în 2001, când Traian Băsescu era ales preşedinte al PDL, aducea lângă el o echipă de oameni tineri, pe care ulterior o arunca în bătălie”.
Această echipă, din care face parte Elena Udrea, are cel mai bun antrenor politic şi în condiţiile astea, „votul meu merge către Elena Udrea, către schimbare, către viitor”, a precizat Roberta Anastase.Delegaţia PDL Prahova la Convenţia Naţională de sâmbătă va fi formată din 208 de delegaţi, fiind cea mai numeroasă delegaţie din ţară, pe baza rezultatelor obţinute în 2012.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.