Victor Ponta: Suspendarea lui Traian Basescu mi-a facut foaarte rau pe plan extern

Victor Ponta: Suspendarea lui Traian Basescu mi-a facut foaarte rau pe plan extern

by March 19, 2013 2 comments

La aproape un an de la suspendarea preşedintelui în 2012, premierul Victor Ponta susţine că episodul i-a făcut “foarte mult rău” pe plan extern, lăsându-i “cicatrici” care vor rămâne “şi peste 10 ani şi peste 20 de ani”.”Mi-a făcut foarte mult rău. Am avut foarte mult de pierdut. Mi-au rămas şi nişte cicatrici. Dacă în 7 mai eram nu doar cel mai tânăr prim-ministru socialist, dar eram foarte bine cunoscut, foarte conexat, sigur că după episodul din vară am avut foarte mult de pierdut. Rana s-a vindecat, cum e povestea cu plagiatul, dar cicatricea va rămâne şi peste 10 ani şi peste 20 de ani”, a spus Victor Ponta într-un interviu pentru Adevărul.

În analiza personală a premierului, care regretă că “nu s-a făcut 50% la referendum”, o nouă suspendare ar fi o decizie perdantă. “În mod sigur, aş fi mai popular dacă m-aş apuca să-l suspend pe preşedintele Băsescu, dar preţul pentru România ar fi atât de mare că nu ni l-am putea permite. În mod sigur, aş fi mai popular dacă m-aş apuca să-l suspend pe preşedintele Băsescu, dar preţul pentru România ar fi atât de mare că nu ni l-am putea permite”, a adăugat Ponta.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
  1. strictsecret
    #1 strictsecret 24 October, 2013, 20:37

    Joaca de-a Lovitura de Stat
    Aderarea Romaniei la U.E. s-a facut sub forma unei lovituri de stat date de U.E. in Romania (vezi suspendarea lui Basescu).

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.