Andrei Chiliman: Romania Liberala va gasi cai de colaborare cu fundatia lui Traian Basescu

Andrei Chiliman: Romania Liberala va gasi cai de colaborare cu fundatia lui Traian Basescu

by April 22, 2013 1 comment

chiliman_44889700[1]Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost întrebat, luni, de jurnalişti, dacă este posibil ca Iniţiativa România Liberală să fuzioneze cu Mişcarea Populară, în condiţiile în care ambele mişcări sunt pe zona de dreapta, el precizând: “Sunt convins că putem găsi căi de colaborare”. Chiliman a precizat că toţi cei care doresc să îşi spună cuvântul pe partea dreaptă a eşeichierului politici sunt bineveniţi în cadrul Iniţiativei România Liberală.

 

“Nu discutăm aici de colaborări politice. Noi aici nu ne-am întânit ca să discutăm, noi am lansat o fundaţie, Iniţiativa România Liberală e o platformă de dezbateri în jurul unor idei, principii, politici, în niciun caz nu în jurul unor oameni. Ca atare, toţi cei care doresc să îşi spună cuvântul pe partea dreaptă sunt bineveniţi în cadrul Iniţiativei”, a spus Chiliman.

 

Întrebat dacă Iniţiativa România Liberală se va transforma în partid dacă el va fi exclus din PNL, Chiliman a precizat că o fundaţie nu se poate transforma în partid.

 

“O fundaţie nu se poate transforma în partid. Eu sunt membru PNL şi înţeleg să rămân în PNL”, a spus Chiliman.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Bojidar
    #1 Bojidar 25 May, 2013, 13:20

    Liberalii au fost tradati de persoane care au folosit partidul in interes personal ca Melescanu, M.R.Unguent, Predoiu sau “doamna” Udrea. De tradatorii care au facut Partidul Liberal Democrat (PLD) format în decembrie 2006 prin ruperea unei aripi a Partidului Național Liberal in frunte cu Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Boureanu, Mona Muscă, Florin Aurelian Popescu, s.a.m.d. ce sa mai spun? Minciuna Chiliman. Este o minciuna cei 23 de ani de P.N.L. ai lui Chiliman. A mai fost prin aripa tanara a lui Patriciu si daca imi amintesc bine si in P.A.C. lui Manolescu. Ce reprezenta Chiliman sau Moisescu fara P.N.L.? Dar problema este alta. Eventualele dispute se rezolva in interiorul P.N.L. prin vot. Democratia nu este o forma perfecta dar alta mai buna nu s-a inventat. Chiliman si Moisescu au pierdut in P.N.L. atat la capitolul Democraţie cat si la Meritocraţie. Fireste ca este de dorit ca de-alde Chiliman sa plece din P.N.L. S-ar putea sa fie santajat de un D.N.A. basist si din aceasta cauza face un joc dublu. Vezi dosarul de santaj Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş cand a platit (Chiliman) sa nu fie dat in mass media un material cu niste achizitii publice dubioase. Nicio hotarare/decizie luata de Delegaţia Permanentă, Consiliul Naţional Executiv și Biroul Politic Central nu a fost contestata de “Gruparea lui Chiliman” decat in mass media. Conf. art. 16 alin. (1) lit. a) si lit. f) din STATUTUL PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL, aprobat la Congresul Extraordinar din 5 martie 2010, “Membrii Partidului Naţional Liberal (simpatizant, activ sau de onoare) au următoarele obligaţii: a.să cunoască şi să respecte prevederile Statutului şi ale Codului Etic al partidului; f. să nu exprime public luări de poziţie contrare deciziilor sau hotărârilor organismelor statutare ale P.N.L.” Este corect “Gruparea lui Chiliman” sau v-ati dilit de tot?

    Reply this comment

<