Crin Antonescu: E firesc sa candidam separat la europarlamentare. Dar aceasta decizie nu trebuia luata unilateral

Crin Antonescu: E firesc sa candidam separat la europarlamentare. Dar aceasta decizie nu trebuia luata unilateral

by April 22, 2013 0 comments

crin_antonescu[1]Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca este “firesc” si “normal” ca liberalii si social-democratii sa candideze pe liste separate la alegerile europarlamentare, dar ar fi preferat ca acest lucru sa fie discutat mai intai in interiorul USL, si nu sa fie anuntat “unilateral” de catre premierul Victor Ponta. “PNL considera ca este normal sa mergem pe liste separate. Am vorbit si unii dintre noi (liberalii, n.r.) de acest lucru pentru ca alegerile europarlamentare sunt prin excelenta alegeri de culoare si familie politica. Nu avem nimic impotriva, consideram firesc si am vorbit si noi de acest lucru”, a spus seful PNL, intr-o conferinta de presa.
Pe de alta parte, Crin Antonescu a notat ca “era de preferat sa avem o decizie in interiorul USL, decat acest anunt unilateral”, dar acest lucru “nu schimba fondul problemei” ci este “doar o chestiune de forma”.

Liderul PNL a precizat insa ca nu este de acord cu o alta afirmatie facuta de Victor Ponta la Congresul PSD de sambata, si anume ca din aceasta zi sa inceapa campania electorala.

“Nu credem ca o campanie electorala de un an e binevenita (…) Nu o campanie electorala de un an e prioritatea noastra azi, in USL. Nu cred ca e nici prioritatea, a USL sau a lui Victor Ponta”, a mentionat el.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.