Adrian Nastase: Ucenicul tradator, acel Iuda nu este Victor Ponta

Adrian Nastase: Ucenicul tradator, acel Iuda nu este Victor Ponta

by May 13, 2013 0 comments

0HCAUZSHFXCA84HN7ICAXSV8YQCAZJ7OUNCANVGXTLCAF21B9WCAIAD8PSCA9FNY4DCALSWQ4FCAK9AY22CA0HCL9LCAY13FU3CAVQ9XPECAW0T44GCA7I8RJBCALCIJXACAK9RBJSCALK7P7ECATGQQV6Adrian Nastase a declarat, luni, ca acel “Iuda” despre care sustine intr-o postare pe blog ca ar fi tradat nu este in niciun caz premierul Victor Ponta, precizand ca nu doreste sa divulge identitatea personajului, relateaza Mediafax. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca recursurile din dosarul “Zambaccian”, cine este “ucenicul tradator, acel Iuda” despre care vorbeste intr-o postare de pe blogul personal, Adrian Nastase a spus: “Daca doream sa personalizez unele dintre punctele de vedere sau unele dintre chestiunile respective, le-as fi spus atunci”.
Fostul premier a mai spus ca sunt multe lucruri pe care le tine pentru el. “Sa fiu foarte sincer, prefer sa nu ma uit inapoi la unele dintre lucrurile ce m-au afectat de-a lungul ultimelor luni”, a adaugat Nastase.

Intrebat daca acest personaj este Victor Ponta, Nastase a raspuns: “Nu, in niciun caz nu este vorba despre el”.

Totodata, intrebat daca este vorba despre un membru al PSD, Nastase a spus: “Este vorba despre cineva despre care n-am sa vorbesc acum”.

Nastase a mai aratat ca nu a folosit un ton acuzator in acea postare. “Nu, n-am acuzat. Am facut o referire intr-un context in care, mult privind in urma la propia noastra viata, la ce mi s-a intamplat, constatam anumite lucruri. Unele chestiuni sunt pentru un public mai larg, unele pentru jurnalul nostru personal”, a precizat Nastase.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.