Ilie Sarbu: Situatia lui Sorin Rosca Stanescu degenereaza si PNL trebuie sa ia o decizie

Ilie Sarbu: Situatia lui Sorin Rosca Stanescu degenereaza si PNL trebuie sa ia o decizie

by May 16, 2013 1 comment

PSD - INTRUNIRE - SIBIUPSD nu mai are nici un fel de dispozitie de a trece cu vederea iesirile senatorului liberal, Sorin Rosca Stanescu, spune la RFI liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu. El declara ca lucrurile degenereaza si ca PNL trebuie sa ia o decizie, care poate merge pana la excludere. Ilie Sarbu aminteste ca in urma cu cateva luni, “s-a luat o decizie la nivelul USL-ului, ca daca unul dintre membrii nostri devine critic la adresa Uniunii, daca creeaza prejudicii de imagine, automat va fi exclus”, a precizat liderul PSD.

“Nimeni nu s-a agatat foarte tare de ea, ca la orice declaratie, la orice iesire publica, sa avem o reactie, dar acum lucrurile degenereaza, adica zi de zi se creeaza o situatie de conflict din partea aceluiasi om, o data pe legi, o data pe comisii. O data isi da demisia din comisie, dupa ce-si da seama ca a creat comisia, ca ea poate sa lucreze, dupa aia spune “nu mai vrem sa lucram, plecam, n-avem nevoie de pozitia domnului Barsan, nici de pozitia comisiei juridice, ne dam demisia si plecam”. Deci se intrevede, as putea spune chiar ca se vede cu ochiul liber ca cineva creeaza mereu-mereu conflicte la adresa premierului, la adresa noastra, a liderului de grup, a tuturor, a partidului in ansamblu, a PSD-ului, care e acuzat mereu, ati vazut, ca are caii la caruta, ca de-acuma face, ii da sfaturi si lui Crin Antonescu ce ar trebui sa faca”, a mai spus Sarbu.

  • Rosca Stanescu are “obsesia serviciilor”

Liderul senatorilor social-democrati spune ca “PSD-ul nu mai are nici un fel de dispozitie de a trece cu vederea” astfel de iesiri: “Pe zona serviciilor, dansul de cand a venit in Parlament are aceasta obsesie a serviciilor, sa faca ordine in servicii, dansul care a fost un informator, stiti bine, declarat, a recunoscut lucrul asta. Cred ca pe zona asta ar trebui sa aiba un volum mai redus atunci cand se pronunta, dar sigur, aici e problema PNL-ului, pe care trebuie sa si-o rezolve, iar PSD-ul nu mai are nici un fel de dispozitie de a trece cu vederea iesiri de genul asta!”.

Ilie Sarbu precizeaza ca “discutia a fost clara, deschisa ieri (miercuri-n.r.) in USL. Domnul Crin Antonescu are astazi o sedinta cu unii colegi din tara si vor trebui sa ia o decizie, care le apartine, nu ne apartine noua”.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Grosu Dorel
    #1 Grosu Dorel 19 May, 2013, 21:41

    Domnule Sârbu, rezolvați cu Stănescu direct, față în față diferendumul apărut și asta foarte urgent. Altfel electoratul vă va considera o unealtă și veți plăti cumplit politic. Grăbiți-vă!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.