Dan Voiculescu: Daca ar depinde de mine si maine l-as suspenda pe Traian Basescu

Dan Voiculescu: Daca ar depinde de mine si maine l-as suspenda pe Traian Basescu

by July 30, 2013 0 comments

CONGRES EXTRAORDINAR PCPreşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat la Realitatea TV că dacă ar depinde de el l-ar suspenda chiar mâine pe Traian Băsescu. El a precizat chiar că analizează posibilitatea de a valida acum referendumul din urmă cu un an. “Să vedem cum poate fi validat referendumul pe baza datelor de acum”, a spus omul de afaceri. Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator şi om de afaceri, se gândeşte încă la suspendarea lui Traian Băsescu şi spune că ar iniţia un nou demers în acest “chiar mâine”, dacă ar depinde doar de el.

Voiculescu a declarat, la Realitatea TV, că toată “nebunia” audierilor la DNA a început “atunci când Victor Ponta a constatat pe baza unor date de statistică oficiale că referendumul trebuia validat”. “A fost momentul în care Traian Băsescu şi-a dat seama de impostură”, a spus Voiculescu.

El a precizat chiar că analizează posibilitatea de a valida acum referendumul din urmă cu un an. “Să vedem cum poate fi validat referendumul pe baza datelor de acum”, a spus omul de afaceri.

“Eu am fost autorul a două suspendări, am participat cât am putut la procesul de demitere. Se pare că nu am fost destul de precaut, analitic, prevăzător, motiv pentru care nu am reuşit”, a mai spus Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC a răspuns afirmativ la întrebarea: “Aţi susţine o nouă suspendare a preşedintelui Băsescu?”. “Dacă ar depinde de mine aş face-o mâine”, a spus el. “Dar PC singur nu are o majoritate care să îi permită acest lucru. Dacă şi PNL va fi de acord şi vom convinge PSD-ul să fie de acord sigur că o vom facem. Nu am iniţiat această discuţie”, a spus Voiculescu.

Întrebat dacă se gândeşte să iniţieze discuţia în cadrul USL, Voiculescu a declarat: “Cu dragă inimă”. El a admis însă că o discuţie trebuie purtată inclusiv cu partenerii europeni, îngrijoraţi vara trecută de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

“Nu aş vrea să vorbesc în numele colegilor de la USL, dar vă asigur că subiectul va fi dezbătut şi se va lua decizia cea mai înţeleaptă”, a adăugat Voiculescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.