Hotnews.ro: Lupte interne in PNL pentru sefia Ministerului Transporturilor. Ovidiu Silaghi, in pool position

Hotnews.ro: Lupte interne in PNL pentru sefia Ministerului Transporturilor. Ovidiu Silaghi, in pool position

by July 15, 2013 0 comments

ministrul-desemnat-al-transporturilor-ovidiu-silaghi-propune-vanzarea-integrala-a-tarom-si[1]Taberele din interiorul PNL isi disputa portofoliu de la Transporturi. Dupa ce Relu Fenechiu a fost condamnat in dosarul Transformatorul si si-a pierdut functia, batalia se da in interiorul PNL pe fotoliul ramas vacant. Surse politice au declarat pentru Hotnews.ro ca Fenechiu vrea sa-l impuna pe apropiatul sau, deputatul de Iasi Mugurel Cozamanciuc, in timp de Ovidiu Silaghi este sustinut de vicepresedintele liberal Daniel Chitoiu. In interiorul PNL, Ovidiu Silaghi este cotat ca favorit pentru sefia Transporturilor.
Relu Fenechiu beneficiaza de sprijinul unor “grei” ca Eduard Helvig, iar Ovidiu Silaghi este sustinut de tabara Daniel Chitoiu si Radu Stroe. Dupa plecarea lui Dan Radu Rusanu la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara (ASF), in interiorul PNL se duce o lupta pentru influenta intre Daniel Chitoiu si Eduard Helvig.

Ultimul cuvant il va avea insa Crin Antonescu. Liberalii asteapta decizia lui Crin Antonescu, care nu este in tara si nu va participa la sedinta conducerii PNL, programata marti. De altfel, presedintele PNL a declarat vineri la B1TV ca Ovidiu Silaghi si Mugur Cozmanciuc sint “variante discutate in PNL” pentru a-i lua locul lui Relu Fenechiu la Ministerul Transporturilor.

“Crin va decide, ramane de vazut daca va transmite un nume sau va lasa la libera alegere a greiilor PNL sa decida prin negocieri. Daca va trasa numele, nu vor fi probleme de contestare, nu va calca nimeni directiva lui Antonescu”, au explicat sursele citate.

Aceleasi surse au precizat pentru Hotnews.ro ca semnale puternice de sustinere a primit Ovidiu Silaghi, care a reusit saptamana trecuta sa-si mentina oamenii in Ministerul Transporturilor in ciuda faptului ca Fenechiu ceruse revocarea acestora.

“Fenechiu a vrut sa-i revoce din minister saptamana trecuta pe oamenii lui Silaghi – Radu Roman si Tiberiu Barbuletiu, insa la interventiile lui Chitoiu acestia au ramas pe functie. Semnalul este unul puternic de sustinere a lui Silaghi”, au explicat sursele citate.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.