Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care nu sunt convins. Fiecare parlamentar PSD va vota potrivit propriei constiinte

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care nu sunt convins. Fiecare parlamentar PSD va vota potrivit propriei constiinte

by August 30, 2013 0 comments
victor-ponta-premier[1]Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.
“E un singur proiect in aceasta toamna asupra caruia realmente eu nu o sa cer si chiar o sa rog liderii de grup sa nu avem o decizie a grupului. Realmente fiecare va vota dupa propria constiinta cum crede ca e mai bine pentru alegatorii sai. (…) E un proiect extrem de controversat, nici eu nu sunt convins de el, ma refer la Rosia Montana. Ma gandeam insa ca tocmai un proiect atat de controversat nu poate fi decis de Guvern, ci poate fi decis doar de catre cei care ii reprezinta pe toti cetatenii Romaniei, si aceia sunteti numai dumneavoastra”, le-a spus Ponta parlamentarilor.
Cu o zi in urma liberalii au discutat in sedinta Biroului Politic despre proiectul Rosia Montana insa fara a lua o decizie concreta in acest sens. “Nu exista de la bun inceput un da sau nu, exploatarea resurselor e binevenita atit timp cit e rentabila economic pe termen lung si cita vreme se respecta conditiile de mediu”, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a spus la rindul sau PNL a decis ca “dezbaterea parlamentara sa nu fie o pura formalitate”.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.