Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei

Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei

by September 1, 2013 0 comments

CONGRES ORDINAR - PNLLa finalul celor trei zile de intalniri politice la malul marii, discursul lui Crin Antonescu a fost cel mai asteptat moment insa, mesajul acestuia a fost unul generalizat fara a atinge principalele teme ale unui candidat la presedinti: economie, justitie, externe. Antonescu si-a centrat mesajul pe tineri evitand sa pronute numele Traian Basescu. In schimb, acesta a atacat presa acuzand-o ca foloseste ghicitori si astrologi care prezic ca nu va fi presedintele Romaniei. Antonescu a concluzionat printr-o formulare cel putin ciudata: “Nu am venit sa imi depun candidatura la Presedintie. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei” .

Organizatiile de tineret ale PNL si PSD au organizat la Sala Sporturilor din Constanta sub siglal “Romania pentru toti” un eveniment a carui figura centrala a fost Crin Antonescu in calitate de candidat la presedintia Romaniei. La eveniment au participat 2500 de tineri uselsti imbracati in alb si cu tricolorul pe piept, adusi cu autocarele din toata tara.

Intampinat pe acordurile ACDC, cu melodia Thunerstruck-deja cunoscuta de la evenimentele PNL, Crin Antonescu a intrat in sala insotit de Victor Ponta si ministrii. Liderul tinerilor liberli Florin Alexe si fost presedinte al social democratiilor, Nicolae Banicoiu au fost amfitrionii evenimentului care au incercat sa-i anime pe uselsitii cam linistitu din cauza caldurii din sala.

Din cauza caldurii, discursul lui Crin Antonescu nu a starnit interesul tinerilor uselisti, acestia fiind preocupati mai mult de primarul Constantei Radu Mazare care facea poze langa scena cu tinerele care il escortau.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.