Cine sunt “personalitatile” urmarite penal in dosarul de evaziune fiscala de 50 milioane de euro

Cine sunt “personalitatile” urmarite penal in dosarul de evaziune fiscala de 50 milioane de euro

by October 28, 2013 0 comments

procuror-dna-exista-mai-multe-filiere-in-garda-financiara-care-stopeaza-controalele-89915[1]Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău şi procurorul şef de birou de la Parchetul ICCJ Angela Nicolae sunt numele vehiculate în dosarul de evaziune fiscală în care sunt cercetate peste 50 de persoane, între care şi angajaţi ai Ministerului de Finanţe, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au declarat pentru MEDIAFAX că numele senatorului PSD de Giurgiu Nicolae Bădălău apare în dosarul de evaziune fiscală în care sunt cercetate peste 50 de persoane, între care angajaţi ai Ministerului de Finanţe, avocaţi şi administratori de firme.

De asemenea, anchetatorii au cerut aviz pentru percheziţionarea locuinţei şi biroului procurorului Angela Nicolae, şef de birou la Parchetul instanţei supreme, care ar fi suspectată de trafic de influenţă în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, au precizat sursele judiciare.

Procurorii au percheziţionat locuinţa şi biroul unui procuror cu funcţie de conducere din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, suspectat de trafic de influenţă în dosarul de evaziune fiscală în care sunt cercetate peste 50 de persoane, între care şi angajaţi ai Ministerului de Finanţe, a anunţat luni DNA.

NICOLAE BĂDĂLĂU este tatăl fostului iubit al Andreei Mantea.

Potrivit declaraţiei a familiei: câteva terenuri în Bucureşti şi împrejurimi, două imobile, sub 100.000 de euro în conturi, acţiuni, o motocicletă Yamaha, un Mercedes vândut, tablouri, bijuterii sub 40.000 de euro.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<