Vasile Blaga: Victor Ponta va candida la presedintia Romaniei ca sa scape de functia de prim-ministru

Vasile Blaga: Victor Ponta va candida la presedintia Romaniei ca sa scape de functia de prim-ministru

by October 31, 2013 0 comments

Vasile-Blaga-foto-Agerpres[1]Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că evaziunea fiscală s-a dublat în timpul guvernării Ponta, iar românii “îşi vor da seama tot mai mult că s-au înşelat când au votat USL” şi că “minciunile electorale şi promisiunile lui Ponta nu vor plăti facturile în iarna asta”. Blaga a afirmat că PDL vrea ca USL să se menţină, pentru că partidele care fac parte din alianţă trebuie să “plătească” împreună pentru “toate nerealizările” guvernării.

“Nu sunt în stare nici măcar în ceasul al 12-lea să prezinte Comisiei Europene o strategie care să stea la baza acordului pentru absorbţia fondurilor pentru perioada 2014-2020. De trei ori au trimis-o, de trei ori au fost trimişi la plimbare”, a spus Blaga.

Potrivit acestuia, România are nevoie “ca de aer” de o relansare fiscală, pe care PDL a propus-o astfel încât angajatorii să poată crea locuri de muncă.

Răspunzând unei întrebări, Blaga a afirmat că Victor Ponta “îndreaptă România spre dezastru”, deoarece, neavând încasări, nu poate indexa punctul de pensie şi salariile în sectorul bugetar, dar “va avea grijă” să plătească ajutoarele sociale.

“Ponta are nevoie ca de aer de un stat de asistaţi. Cei asistaţi sunt ai lui. (…) PSD nu are nevoie de oameni liberi, de oameni care să se descurce, să aibă locuri de muncă. De-asta nu-i înţelegem pe liberali. Lui Ponta îi convine situaţia aceasta. Va tăia toate investiţiile, dar va avea grijă ca ajutoarele sociale să fie plătite pentru că îşi va atinge ţintele electorale este clar”, a spus Vasile Blaga.

Întrebat dacă Victor Ponta va candida la Preşedinţia ţării, Blaga a răspuns: “Ca părere personală, da. Eu zic că va candida. Nu va avea de ales. Dezastrul economic spre care îndreaptă România îl va face să candideze la Preşedinţie ca să scape de funcţia de prim-ministru. El nu este în stare să guverneze”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.