Vaticanul: Afirmatiile lui Dan Diaconescu precum ca OTV emite de la Vatican sunt false

Vaticanul: Afirmatiile lui Dan Diaconescu precum ca OTV emite de la Vatican sunt false

by October 18, 2013 0 comments

dan-diaconescu-090916[1]Afirmatiile din mass-media din Romania conform carora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obtinut licenta de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului intr-o “biserica a Vaticanului” si rezidenta in Vatican a lui Diaconescu insusi sunt absolut false si nefondate, declara purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi, intr-un raspuns transmis Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti.

Comunicatul Arhiepiscopiei Romano-Catolice:
OTV NU emite de la Vatican,
iar Diaconescu NU are rezidenta in Statul Cetatii Vaticanului.
“Afirmatiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false si nefondate”,
spune purtatorul de cuvant al Vaticanului, Pr. Lombardi

“Afirmatiile din mass-media din Romania conform carora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obtinut licenta de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului intr-o “biserica a Vaticanului” si rezidenta in Vatican a lui Diaconescu insusi sunt absolut false si nefondate”, afirma Pr. Federico Lombardi, directorul Biroului de presa al Sfantului Scaun, intr-o declaratie trimisa Pr. Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti. Declaratia reprezentantului Sfantului Scaun vine dupa afirmatiile facute de Dan Diaconescu in Pagina De Media si la B1TV, si preluate pe larg de presa din Romania.

Pr. Federico Lombardi arata, de asemenea, ca “singurele transmisiuni tv difuzate din Vatican sunt cele ale Centrului de Televiziune Vatican”, iar “rezidenta in Statul Cetatii Vaticanului este acordata numai unui numar foarte redus de persoane – ecleziastici sau laici – datorita serviciului lor pentru Sfantul Scaun sau Statul Cetatii Vaticanului (cea mai mare parte a angajatilor Sfantului Scaun si ai Statului Cetatii Vaticanului au rezidenta pe teritoriul italian)”. Directorul Biroului de presa al Sfantului Scaun indeamna totodata “sa nu se dea in niciun fel crezare afirmatiilor dlui Diaconescu”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.