Crin Antonescu: Noi l-am facut pe Ponta premier. El trebuie sa tina minte ca umbla cu mine ca si cu sfintele moaste

Crin Antonescu: Noi l-am facut pe Ponta premier. El trebuie sa tina minte ca umbla cu mine ca si cu sfintele moaste

by November 30, 2013 0 comments

victor-ponta-351-i-crin-antonescu1317645522[1]Liderul liberal Crin Antonescu a vorbit la Bacau, in fata Delegatiei Permanente a PNL Bacau, despre relatia dintre PNL si PSD, afirmand ca nu poate sa stie daca USL “nu se rupe maine”. “Ponta trebuie sa tina minte ca umbla cu mine ca si cu sfintele moaste,” a spus, printre altele, Antonescu. “Nu e zi de la Dumnezeu in care sa nu se spuna ca USL nu se rupe maine – acest lucru nu pot sa-l stiu, nu sunt profet. Nu dorim sa rupem o alianta politica pe care am construit-o greu, nu dorim sa aruncam la cos o constructie pe care o denumim ‘Romania puternica'”, a sintetizat in cateva cuvinte, presedintele PNL, situatia cu USL.

In continuare, Antonescu a afirmat ca PNL nu trebuie ajutat de PSD: “PSD-ul trebuie sa faca altceva decat a facut in anii 2000-2004. Noi l-am facut pe Ponta prim-ministru – nu am pledat pentru nimeni cum am facut-o pentru el. PNL-ul este la zi cu obligatiile sale si trebuie sa se recunoasca acest lucru si trebuie sa ni se multumeasca. PNL nu va fi ajutat de nimeni, nu va fi impumutat cuiva. Va avea atata putere cat isi va lua singur. Candidatura mea cu sprijinul PSD nu e un bacsis, pe care mi-l dau colegii. Ei au insistat ca aceasta candidatura sa fie asumata de mine. Ponta trebuie sa tina minte ca umbla cu mine ca si cu sfintele moaste.”

In final, Antonescu a transformat polemica viguroasa intr-una cordiala la adresa PSD-ului: “Putem sa realizam ceva in patru ani acum si ne putem bate apoi 40 de ani. Putem face acest lucru. Daca nu, nu avem nevoie de colegi care tradeaza – avem destula experienta in asa ceva”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.