Crin Antonescu: Suntem favorabili infiintarii comisiei de ancheta in cazul Calarasi

Crin Antonescu: Suntem favorabili infiintarii comisiei de ancheta in cazul Calarasi

by November 25, 2013 0 comments

victor-ponta-351-i-crin-antonescu1317645522[1]Liderul PNL Crin Antonescu a confirmat luni ca partidul liberal sustine infiintarea comisiei de ancheta parlamentara in cazul terenului de la Calarasi, spunand din nou ca si-ar dori ca seful comisiei sa fie senatorul Ilie Sarbu. “Suntem favorabili formarii comisiei, am discutat in principiu si numele colegilor car vor face parte din ea. Decizia efectiva va fi luata in grupurile parlamentare, dar ca decizie politica suntem pentru”, a declarat Antonescu jurnalistilor.

“Eu as vrea ca Sarbu sa fie seful comisiei. Avem un algotritm, daca PSD-ul nu doreste sa conduca o comisie pentru care s-a luptat atata, sa spuna”, a mai spus Antonescu.

Antonescu declarase joi, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor impiedica infiintarea vreunei comisii de ancheta, dar ca PNL va lua o decizie finala “maine, poimaine, nu azi”, pentru ca nu cumva “sa poata interpreta cineva ca ne poate da ultimatumuri”. In schimb, el a anuntat ca propunerea “frateasca” a PNL este ca aceasta comisie sa fie condusa de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, pentru ca “e un personaj politic cu greutate”, de care “nu s-ar putea indoi nimeni, dupa un deceniu de lupta impotriva lui Basescu, ca ar putea sa se clatine”. “(…) sa nu-l aud cumva pe prietenul, pe colegul meu de lupta dl Victor Ponta spunand ca asta e o treaba a Parlamentului, ca nu stie, ca dansul munceste la guvern pentru salarii. Sa fie treaba Parlamentului, dar cu dl. Ilie Sarbu in frunte”, a spus Antonescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.