PSD vine cu o noua nominalizare la Curtea Constitutionalizare: senatorul Toni Grebla

PSD vine cu o noua nominalizare la Curtea Constitutionalizare: senatorul Toni Grebla

by December 16, 2013 0 comments

toni-grebla-gigi-ciuncanu[1]Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen fiind programat pentru luni seara, scrie Mediafax. Surse parlamentare au declarat că senatorul social-democrat Toni Greblă a fost propus şi votat în grupul PSD pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională, în locul Iuliei Motoc, în urma respingerii primei opţiuni, cea a juristului Lucian Bolcaş.

Potrivit surselor citate, Toni Greblă urmează să fie audiat în Comisia juridică, luni după-amiază, iar în plenul de luni se va da şi votul pentru această propunere.

Toni Greblă este de profesie avocat şi a fost preşedinte al Comisiei juridice din Senat, în legislatura precedentă, iar din 2009, este membru în această comisie.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a avut o discuţie cu Lucian Bolcaş, care l-a informat că nu doreşte funcţia de judecător la Curtea Constituţională, “având în vedere aversiunea preşedintelui Traian Băsescu”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<