Stelian Tanase, propus de liderii PNL pentru sefia TVR

Stelian Tanase, propus de liderii PNL pentru sefia TVR

by December 19, 2013 0 comments

imagesCAP4SGFPTeleviziunile de stiri Realitatea TV si Antena 3 l-au prezentat, joi, pe Stelian Tanase drept favoritul conducerii PNL pentru postul de director interimar la TVR, inaintea unei decizii ce privind conducerea Televiziunii publice, ce urmeaza sa fie luata vineri in Parlament. Antena 3 citeaza surse potrivit carora Stelian Tanase a fost deja ales si “este propunerea PNL” pentru TVR. Stelian Tanase a spus, joi dimineata, pentru HotNews.ro ca pana acum au fost doar unele discutii privind eventuala sa numire la sefia interimara a televiziunii publice, dar nu i se facuse nicio propunere concreta.

Contactat, joi dimineata, de HotNews.ro, Stelian Tanase a spus ca pana in acel moment nu i se facuse nicio propunere si ca doar existasera unele discutii, care “nu au nicio valoare daca nu ti se spun si parametrii a care sa te raportezi”. “Telefoane de incurajare sau de intimidare am primit, da, dar nimic oficial”, a spus Tanase.

El a spus ca in trecut i se mai propusese de doua ori conducerea TVR si de doua ori a refuzat, asa cum “si in vara mi s-a propus conducerea ICR si am refuzat”.

Un alt nume vehiculat de televiziunile de stiri in privinta posibilei propuneri a PNL pentru conducerea interimara a TVR este cel al Luciei Hossu Longin, membru in ultimele consilii de administratie ale Televiziunii publice.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.