Traian Basescu: E dezamagitor. Monica Macovei nu a reactionat cand unii de la PDL au votat impotriva ANI

Traian Basescu: E dezamagitor. Monica Macovei nu a reactionat cand unii de la PDL au votat impotriva ANI

by December 11, 2013 0 comments

basescu-macovei-cotid[1]Presedintele Traian Basescu s-a declarat dezamagit ca sefii grupurilor parlamentare ale PDL au semnat pentru “diminuarea atributiunilor ANI” si a criticat totodata lipsa unei reactii publice din partea europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei cu privire la acest lucru. “Monicai Macovei, care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj”, a spus seful statului.

“Pentru mine marea dezamagire, dar este doar o confirmare a despartirii mele de PDL, este ca, in faza initiala, sefii celor doua grupuri PDL de la Senat si Camera Deputatilor, dl Toader si dl Radulescu, au semnat pentru diminuarea atributiunilor ANI. Nu cred ca Toader sau Radulescu au semnat pentru fara sa-si consulte conducerea partidului”, a declarat Traian Basescu, miercuri seara, intr-o emisiune la postul B1 TV.

“M-am uitat la Monica Macovei, care tot timpul avea atitudine. Macovei nu a luat nicio atitudine publica cand seful grupului PDL de la Senat a semnat pentru reducerea atributiunilor ANI, cand seful grupului PDL de la Camera a semnat, alaturi de PSD si PNL, pentru rezolvarea problemelor de incompatibilitate. Parca mi se pare prea mult pentru un loc eligibil la europarlamentare, prea mult se sacrifica principiile atatia ani afisate. Monicai Macovei, care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj si atat”, a spus Basescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.