Vasile Blaga: Elena Udrea este cu sufletul in alta parte. Oricum, nu in PDL

Vasile Blaga: Elena Udrea este cu sufletul in alta parte. Oricum, nu in PDL

by December 9, 2013 1 comment

Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste[1]Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea “sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute” si a aratat ca aceasta “iese in fata” doar cu afirmatii privind PDL “care ii fac rau ei”, relateaza Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza faptul ca Elena Udrea a spus despre competitia interna din PDL ca este “un exercitiu de imagine ratat”.

“Asa vede Elena Udrea si eu cred ca iese in fata doar cu astfel de declaratii care ii fac rau ei in primul rand, adica a nu tine cont si a nu-i respecta pe cei 130.000 de colegi care deja au votat (pentru candidatul PDL la prezidentiale – n.r.) din 185.000 si discutam doar de cei care indeplineau conditiile cerute de Colegiul Director National, adica aveau cotizatia la zi platita acum doua luni de zile cand a inceput competitia. Deci, nu poti sa fii de acord cu aceasta tratare nelalocul ei a colegilor de partid”, a precizat Blaga.

El a mai spus ca Elena Udrea “este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL”.

“De altfel, m-as fi asteptat ca ea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare, de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute si atunci sigur ca as fi apreciat lucrurile astea. Dar eu cred ca ea mai mult cu sufletul este in alta parte decat in PDL”, a apreciat Vasile Blaga.

Blaga a mai fost intrebat de ziaristi daca a mai discutat in ultima perioada cu Elena Udrea si daca declaratiile acesteia prejudiciaza imaginea partidului.

“Am avut o discutie cu domnia sa la cererea domniei sale inainte de a incepe competitia interna in partid, cand a dorit sa candideze, dar si-a evaluat sansele si probabil ca a batut in retragere din cauza asta. In rest, toate la timpul lor! Vin sarbatorile si trebuie sa fim pozitivi, nu?”, a raspuns Blaga.

El a facut aceste declaratii inainte de sedinta BPN al PDL.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Gazoduct Victor
    #1 Gazoduct Victor 10 December, 2013, 08:06

    Balega Vasile, acest vames infractor de drept comun, este ultimul om care ar trebui sa-i dea astfel de replici idioate Elenei Udrea…colind pe site-uri si observ ca fosta ministru este cea mai inversunata voce impotriva actualei puteri prin luari de pozitie pertinente, dure dar la obiect, documentat, cu multa diplomatie…ce-am remarcat la nivelul conducerii PDL ? Aproape nimic ceea ce miroase a tradare, a pactizare cu diavolul USL…asa se explica afacerile vamesului si ale familiei sale nederanjate de nimeni, ba, dimpotriva, afacerile cu statul infloresc…singura cale ca PDL sa creasca in sondaje este inlaturarea lui Balega Vasile, altfel urmeaza prabusirea ca PNTCD !

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.