Victor Ponta: Crin Antonescu a jucat din nou la offside. Legea minelor trebuie adoptata

Victor Ponta: Crin Antonescu a jucat din nou la offside. Legea minelor trebuie adoptata

by December 12, 2013 0 comments

victor-ponta-351-i-crin-antonescu1317645522[1]Premierul Victor Ponta a declarat joi ca forma legii minelor care a ajuns in Parlament  a fost cea finalizata liberali dupa ce social-democratii au luat decizia de a nu intervine pe lege pentru a evita discutiile politice. “Dupa care am vazut stilul devenit deja clasic, s-a jucat la offside pana au ramas si ei in offside”, a afirmat premierul, adaugand ca, de data aceasta, “jocul dl Antonescu tot timpul de a lasa pe cineva in offside” s-a rasfrant chiar asupra liderului liberal care, de data aceasta, “s-a lasat singur in offside”.

“Legea minelor a fost discutata in USL si de mine cu dl presedinte Antonescu. Eu am fost de acord, pentru a se mai evita discutiile politice, ca forma legii sa fie cea finalizata de colegii liberali – PSD nu intervine deloc pe lege, cum zic liberalii. Dupa care am vazut stilul devenit deja clasic, s-a jucat la offside pana au ramas si ei in offside”, a declarat Ponta.

“Mi se pare ca jocul dl Antonescu tot timpul de a lasa pe cineva in offside, acum s-a lasat singur in offside si nu castigam nimic din chestia asta”, a aratat seful Executivului.

Premierul a subliniat ca, in opinia sa, “trebuie neaparat sa avem o lege a minelor”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.