Gigi Becali va munci la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi

Gigi Becali va munci la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi

by January 8, 2014 0 comments

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1Omul de afaceri Gigi Becali va putea munci in afara penitenciarului de la Poarta Alba, impreuna cu alti detinuti, in urma incheierii miercuri a unui contract de prestari servicii intre reprezentantii penitenciarului si cei ai Academiei de fotbal Gheorghe Hagi care, la finalul anului trecut, au facut o solicitare in acest sens, informeaza Agerpres. Potrivit directorului penitenciarului, Gelu Danut Dinca, administratia institutiei pe care o reprezinta a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA in vederea incheierii unui contract de prestari servicii, activitate care a fost finalizata miercuri.

‘Obiectul contractului prevede ca penitenciarul sa asigure un efectiv de persoane private de libertate, in vederea prestarii unor activitati lucrative in domeniul  intretinere terenuri sportive si cladiri, interior si exterior. In perioada urmatoare, comisia constituita la nivelul penitenciarului va selectiona persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale in vigoare’, a informat, printr-un comunicat remis presei, seful Penitenciarului Poarta Alba.

Purtatorul de cuvant al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat, pentru Agerpres ca prevederile contractului parafat sunt confidentiale, comisia mentionata urmand sa stabileasca data la care Becali va incepe munca.

La sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind incarcerat in regim semideschis.

Becali este condamnat la pedepse cu inchisoarea in mai multe dosare, avand de executat trei ani si sase luni de detentie.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.