Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase: Vom face plangere la CEDO in dosarul Zambaccian

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase: Vom face plangere la CEDO in dosarul Zambaccian

by January 7, 2014 0 comments

imagesCAVCHUGTIon Cazacu, avozatul fostului premier Adrian Nastase, a declarat marti ca intentioneaza sa depuna o plangere la CEDO in dosarul Zambaccian. Avocatul a precizat ca nu a primit inca un raspuns de la CEDO la plangerea depusa privind dosarul “Trofeul Calitatii”. Avocatul a aratat ca Adian Nastase “este foarte bine, ati vazut aseara, am hotarat sa mearga de bunavoie”.

In ceea ce priveste sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Ion Cazacu a declarat ca “sunt multe lucruri de spus in legatura cu solutia, am intrat in posesia minutei scrise, nu ma astept ca motivarea sa fie foarte rapida. […] Dupa aceea ne vom gandi si la celelate aspecte, plangerea CEDO”, adaugand ca “in acest dosar cu siguranta se va face o noua plangere, avem timp 6 luni de la pronuntare”.

Ion Cazacu a adaugat Nastase nu are un regim special, este sub tratament insa tratamentul este avizat de medicul de la penitenciar. Avocatul a adaugat ca Nastase va scrie, din penitenciar carti de specialitate, precizand ca “probabil ca o sa fie multe postari pe blog”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<